Satılık Kitaplar (Tarih, Fantastik, Çizgi Roman) YENİ KİTAPLAR EKLENDİ!

Stephen King - O (Ciltli) 45 TL SATILDI

V for Vendetta - Alan Moore 70 TL SATILDI

Türk Cihan Hakimiyeti Mefkûresi -
Osman Turan 25 TL

Elric Serisi - Michael Moorcock (2-3-4) İthaki 45 TL SATILDI

20 TL ALTI SATIŞ YAPAMIYORUM

Not 1 : Bayan Peregrine tek kitap siparişi olarak alınamaz.

Not 2 : Kargo alıcıya aittir.

Not 3 : Elric Serisi ve Türk Cihan Hakimiyeti Mefkûresi kitaplarının köşeleri bantlanmıştır. Karton kapaklı kitaplarımın hepsini öyle saklarım.

Not 4 : Siparişleri Cuma günü kargoya verebilirim, Pazartesi gününe sarkması durumunda şimdiden özür dilerim.

1 Beğeni

Mesaj attım (20 karakter)

1 Beğeni

Tess Gerritsen - Buz Gibi Soğuk, Cerrah (Doğan Kitap. Buz Gibi Soğuk kapağının üstünde yazı yazıldığı için kapağa çok hafif iz geçişi olmuş) 20 TL

Marslı, Carol Gömülmeden, Kafes 30 TL (Her biri 10 lira)

Anayurt Oteli, Peri Gazozu, Ritmatist, Goblin Kral (Goblin Kral 10 diğerleri 7 lira)

Reckoners Serisi - Brandon Sanderson 45 TL*

İblis Döngüsü Serisi - Peter V. Brett (İlk üç kitabın iç sayfasına ismimi yazmışım :man_shrugging: onun dışında yine ilk üç kitaba şeffaf ciltleme yapmışım) 120 TL SATILDI

Vakıf Serisi - Isaac Asimov (Yeni basım ilk 3 kitap) 45 TL SATILDI

Yüzüklerin Efendisi 3 Cilt - 60 TL SATILDI

İnce Memed Serisi - Yaşar Kemal (Arkalarında bandrol var fakat yazılar bana tuhaf gelmişti, okunabilirliğinde hiçbir sıkıntı yok. O yüzden) 40 TL**

Türk Demokrasi Tarihi - Kemal Karpat 20 TL

0 TL - Alıp kütüphaneye konacak kadar sağlam değiller. Rüzgarın Adı, arkadaş tarafından haşat edildi. Dünyanın İlk Günü, kapağında kırık var.

1- RECKONERS SERİSİ, MARSLI, GOBLİN KRAL ve RİTMATİST REZERVE EDİLMİŞTİR.

2 - Rüzgarın Adı SATILMIŞTIR

3 - PERİ GAZOZU, ANAYURT OTELİ, KAFES, OLMAMIŞ KAHRAMAN EMEKLİSİ ve DÜNYANIN İLK GÜNÜ REZERVE EDİLMİŞTİR

Arkadaşlar sizden ufak bir ricam;
Kitap fiyatlarını elimden geldiği kadar düşük tuttum. Başka platformlarda daha yüksek fiyatlandırma yaptım. Çünkü burası forum ve kitaplar gerçekten okumayı seven kişilere gidiyor. Ama bu fiyatlara rağmen… Lütfen pazarlık yapmayalım, teşekkür ederim.

2 Beğeni

Reckoners serisini almak için bakıyordum son zamanlarda ama param yok… Neden param varken böyle denk gelmez ki.

1 Beğeni

Hocam bu ikinci defadır size denk geliyor (benim satışlarım için) daha şimdi reckoners serisini bir arkadaşa rezerve ettim. Şans :man_shrugging:

1 Beğeni

Son üç kitap (Rüzgarın Adı…) 0 TL mi gerçekten? Öyleyse kargo ücreti ile alabiliyoruz herhalde.

Hayır hocam kitap alacak olanlar dilerse bunları da kargoya ekleyebilir. Belirtmem gerekirdi kusura bakmayın

Güzel olurdu ama teşekkürler…

Birde gıcır gıcır duruyorlar ki. :frowning:

Kitaplar sorunsuz bir şekilde elime ulaştı.

1 Beğeni

İyi günlerde okuyun, :grin:

1 Beğeni

Reckoners satıldı mı yoksa rezerve eden kişi almaktan vazgeçti mi?

Henüz satılmadı da, arkadaş Eylül başına kadar rezerve etmişti.

1 Beğeni

Yahu öyle uzun olabildiğini bilsem ben zaten alırdım o an param yok diye almamıştım. :rofl: Satılırsa adıma çok yazık olacak. :smiley:

1 Beğeni

Reckoners Serisini almak istiyorum şuan arkadaş aldı mı acaba?