Satılık Mystique, Poison Ivy, Joker ve Alien figürleri

Üst edit: Black Friday furyasına, Mystique’ler 8, Ivy 15 bin olmuştur geçici süreliğine.

Not: Kitaplık alınmıştır.

Merhaba arkadaşlar. Son kez olduğunu umduğum ev taşıma sürecim nihayete erdiğinden, sayısı iki bini bulan kitaplarımı kolilerden kurtarıp kitaplık raflarına yerleştirmek istiyorum: Bunun için en hızlı yol da figürlerimi elden çıkarmak. Fiyatlandırmayı güncel Ebay ilanlarına göre yaptım, çoklu alımlarda çok daha rahat fiyat kırabilirim. Tüm figürler kutularında eksiksiz kondisyondadır. İzmir içi elden teslim tercih edecekler özelden adres bilgisi sorabilirler.

Hot Toys Big Chap Alien 1/4th Scale Collectible Bust 12" (10.000 TL)

s-l500 (1)s-l500 (2)
s-l500 (3)s-l500 (4)
s-l500 (5)s-l500

Sideshow Collectibles Mystique Comiquette 16" (10.000 TL)



Sideshow Collectibles Mystique 1/4 Premium Format Exclusive 20" (10.000 TL)



Sideshow Collectibles DC Comics Poison Ivy 1/4 Premium Format Exclusive 21" (20.000 TL)


Kotobukiya DC Comics Batman The Killing Joke: Joker ArtFX Statue 12" (10.000 TL)


Figürlerin tam adlarını hem Ebay vb. muadili sitelerdeki fiyatlara hem görsel/video materyallere ulaşmak isteyebilecek arkadaşlar için bıraktım. Çoklu alımlarda, dediğim gibi, rahatlıkla fiyat kırarım çünkü belli baremleri aştıktan sonra ihtiyacım dışı para bana gerekmiyor. Şu anda tüm kitaplarım yayınevlerine göre bir oda dolusu kolide gruplanmış olduğundan, yeni almak istediğim kitapları dahi istek listesinde biriktiriyorum. Umarım bu figürler yeni sahiplerine, kitaplarım da kitaplıklarına kavuşur.

Bonus:

Hepsi satılır ise, ancak o vakit elden çıkaracağım son büyük parça:

Bowen Designs Daredevil Red Statue 15"

Ebay’de Paypal’a alternatif olarak 2021’den beri credit/debit card opsiyonuyla vadesiz banka hesapları eklenebilir hale gelmiş ancak sormak için İş Bankası’nı aradığımda müşteri hizmetleri çalışanı Ebay’i bana kodlattırdı, ibay olarak yazdıktan sonra daha önce duymadığını ve kuruma danışmamın sağlıklı olacağını söyledi. Yurt dışı satış yapmam halinde yerli bankaların mevduat hesaplarına para transferi alabiliyor muyuz, bu konuda da aydınlatabilecek tecrübeli arkadaşlar varsa çok sevinirim.

Poison Ivy ve Mystique komiket satıldığı ve diğerlerini satıştan çektiğim için geriye Mystique premium format exclusive kaldı, fiyatı evde bulunduğum bu iki hafta için 7000 lira.