Satılık One Piece Funko Koleksiyonu ve Legolar (9 Taksit İmkanı)

• Taşınma sebebiyle tüm koleksiyonumu satıyorum.
  • Figür ile takas tekliflerine maalesef yanıt veremeyeceğim. Ancak, sertifikalı ve faturalı Tissot, Hamilton, Longines, Omega marka saatleriniz varsa, takas teklifini değerlendirebilirim. PS5 oyunlarını da duruma göre düşünebilirm.
  • Ankara’da ikamet edenler için kredi kartınıza 9 taksit imkanı var. Armada Sinan Saat’e gidip benim alacağım saati birlikte sizin kartınızla alabiliriz. Saati almış olursam Vatan Bilgisayar’dan evim için eşya filan alabiliriz :smiley:
  • LEGO’larda yanında sıfır yazanlar, sıfır kapalı kutudur. Kutularının güvenlik şeritleri üstünde durmaktadır.
  • LEGO’larda yanında Retired yazanlar emekliye ayrılmış yani üretimi ve satışı sonlandırılmış setlerdir.
  • Fiyatları uygun belirlediğimi düşünüyorum ancak kesin bir iddiam yoktur, fazla detaylı araştırma yapmadım. Yanlışlık olduğunu düşünüyorsanız polemiğe girmeden uyarırsanız düzenleme yaparız.
  • Ankara içinde elden teslim edilecektir.
  • Özel Mesaj üzerinden sorularınızı çekinmeden sorabilirsiniz. Forumu aktif takip etmiyorum ancak günde birkaç kez mesajlara bakacağım, muhakkak dönüş yaparım.

Funko - One Piece Koleksiyonu 44 Adet - 75 000 TL (Luffy& Foxy, 1267 ve 1272 satıldı)

Funko - Back to the Future Seti (Kutusuz) - 4000 TL

Funko - Jon Snow (Kutusuz) - 850 TL

Funko - Minions Tourist Dave (Kutusuz) - 850 TL

LEGO Brickheadz - 40477 - Varyemez Amca, Cin, Can ve Cem (Sıfır, Retired, 1250 TL)

Diamond Select, Marvel Select: Incredible Hulk - 2000 TL

6 Beğeni

İlan halen aktif mi?

Evet aktif yeni güncelledim zaten.

1 Beğeni

One Pieceleri komple set olarak satmam malum ekonomi şartlarından dolayı biraz zor olduğu için, koleksiyon bütünlüğüne fazla zarar vermeyecek şekilde küçük gruplar halinde veya tekli satış şeklinde yapmaya karar verdim. Bilginize…