- Taşınma sebebiyle tüm koleksiyonumu satıyorum.
- Figür ile takas tekliflerine maalesef yanıt veremeyeceğim. Ancak, sertifikalı ve faturalı Tissot, Hamilton, Longines, Omega marka saatleriniz varsa, takas teklifini değerlendirebilirim. PS5 oyunlarını da duruma göre düşünebilirm.
- Ankara’da ikamet edenler için kredi kartınıza 9 taksit imkanı var. Armada Sinan Saat’e gidip benim alacağım saati birlikte sizin kartınızla alabiliriz. Saati almış olursam Vatan Bilgisayar’dan evim için eşya filan alabiliriz
- LEGO’larda yanında sıfır yazanlar, sıfır kapalı kutudur. Kutularının güvenlik şeritleri üstünde durmaktadır.
- LEGO’larda yanında Retired yazanlar emekliye ayrılmış yani üretimi ve satışı sonlandırılmış setlerdir.
- Fiyatları uygun belirlediğimi düşünüyorum ancak kesin bir iddiam yoktur, fazla detaylı araştırma yapmadım. Yanlışlık olduğunu düşünüyorsanız polemiğe girmeden uyarırsanız düzenleme yaparız.
- Ankara içinde elden teslim edilecektir.
- Özel Mesaj üzerinden sorularınızı çekinmeden sorabilirsiniz. Forumu aktif takip etmiyorum ancak günde birkaç kez mesajlara bakacağım, muhakkak dönüş yaparım.
Funko - One Piece Koleksiyonu 44 Adet - 75 000 TL (Luffy& Foxy, 1267 ve 1272 satıldı)
Funko - Back to the Future Seti (Kutusuz) - 4000 TL
Funko - Jon Snow (Kutusuz) - 850 TL
Funko - Minions Tourist Dave (Kutusuz) - 850 TL
LEGO Brickheadz - 40477 - Varyemez Amca, Cin, Can ve Cem (Sıfır, Retired, 1250 TL)
Diamond Select, Marvel Select: Incredible Hulk - 2000 TL