Arkadaşımın kitaplarını satıyorum kitaplar elimde ve hepsi sıfır. Hatta bir tanesinin üzerinde halen jelatini duruyor. Kapakları 1 kere dahi açılmamış vaziyetteler. Bütün kitaplar ithaki yayınlarına aittir. Sadece set halinde satıyorum.
Sandman 1-11 tam set Vakıf 3 kitap toplam Destanlar Çağı + Kılıçlar Çağı İskandinav Mitolojisi Ciltli Yıldız Tozu Resimli Edisyonu Edgar Allan Poe Bütün Hikayeleri Centilmen Piç serisi 3 kitap takım Kral Katili Güncesi 3 kitap takım Londra Nehirleri (Epsilon Yayınevi) Dune 1-2-3-4 kitapları + Üç Cisim Problemi Vaiz 9 kitap kutulu takım Belgariad (5 Cilt Takım) Malloryon Serisi (5 Cilt Takım) Grisha Verse Seti - Poster - Çanta - Defter Hediyeli Dört Ölü Kraliçe (Yabancı Yayınevi) Gece Yarısı Kütüphanesi (Domingo Yayınevi) Mösyö Taha X Mabbels - Harry Potter Ajanda Grimm Masalları 1-2 Ciltsiz Kutulu (Yapı Kredi Yayınları) Metro Triloji (Jelatininde) Yüzüklerin Efendisi - Tek Cilt Özel Basım (Metis Yayıncılık) Destanlar Çağı ve Kılıçlar Çağı (Dune ve Vakıf kitaplarını alanlara hediye.) Otostopçunun Galaksi Rehberi tek cilt (Alfa Yayınları) Drizzt Efsanesi 1-2-3 Harry Potter Özel Kutulu Set-7 Kitap Takım Yapı Kredi Yayınları Yerdeniz tek cilt
Kargo ücreti bana aittir. PTT kargo ile gönderim yapılacaktır. Ayrıca ANKARA içi elden teslim edebilirim.