Satılık Setler

Herkese Merhaba. Bazı istisnalar hariç tüm kitaplarımı satmaya karar verdim. Şimdilik çekebildiğim kitapları aşağıya ekliyorum. Setleri bozmayı düşünmüyorum.

Fiyatlar, satışta olan kitaplar için liste fiyatından yüzde 50 şeklindedir. Satışta olmayan için teklifte bulunabilirsiniz. Kargo alıcıya aittir. PTT kargo ile kargolayabilirim.

Resimli Kitaplar

Dan Brown set

Ötüken Neşriyat Ciltli Set

İthaki’nin ismini hatırlamadığım ciltli serisi

Çınar Gölge serisi

Kızıl Yükseliş seti

Amin Maalouf

Fuat Sevimay, Burhan Sönmez ve Şule Gürbüz kitapları

100 Objede Dünya Tarihi

Karma lot

Bunlar haricinde elimde olanlar:

Karakılıç Serisi (4 Kitap Takım)
Kargaşa Serisi (4 Kitap Takım)
Hükümran Taş Üçlemesi
Raistlin kitapları (11 Kitap Lot)

Drizzt 1-13
Drizzt 14-19
Drizzt 20-23
İblis Savaşları Serisi

Çeşitli fantastik ve bilim kurgu kitapları da var. Merak ettikleriniz varsa sorabilirsiniz. Daha sonra yine düzenleyeceğim burayı.

3 Beğeni

Selam İthaki BKK 2001: Bir Uzay Destanı kitabını ve Vakıf serisini alırım. Lütfen iletişime geçin size özel mesaj yazamıyorum

Kitaplarınız çok güzel, keşke bozmasaymışınız…

3 Beğeni

Merhaba
Aşağıdaki kitaplar ile ilgileniyorum.

-Üç silahşörler serisini set halinde olmazsa kitapların fiyatı, olmazsa set fiyatı
-iblis döngüsü set fiyatı
-İthaki bilim kurgu serisinden tekli kitap satmayı düşünürsen onlardan birkaç tane isteyeceğim.

• İş bankası modern klasiklerinden tekli satarsan oradan da birkaç kitap isteyeceğim.
  • taht oyunları serisi fiyatı

Öm atacaktım ama hesabınız gizli:) baya bi set alabilirim bana mesaj atabilirseniz çok sevinirim

Edit.witcher serisi,abercrombie ve mark lawrence serisi için fiyat alabilirmiyim?
Birde taht oyunları ateş ve kan kitabı hariç satışı mümkün mü acaba?

@Gokhan_Albayrak @Cathodic Profilimi açtım, mesaj atabilirsiniz.

@Epichan Setleri şimdilik bozmayacağım.

Fiyatlar da liste fiyatından yüzde 50 şeklindedir. Tükenmiş kitaplar için teklifte bulunabilirsiniz.

@azizhayri Artık bi önemi yok.

1 Beğeni

Reis satmadan önce son bir kitaplık fotoğrafı paylaşta gözlerimiz şenlensin. Hayırlısı olsun kitaplığın için :+1:t2:

Kitaplığın şu anki halini çeksem gözleriniz şenlenmek yerine muhtemelen kanar. Teşekkürler iyi dileklerin için.

Hayırlısı olsun. Benim akıbetim de benzer olacak gibi hayırdır inşallah?

1 Beğeni

Senin akıbetin neden böyle olacak gibi ?:face_with_monocle:

1 Beğeni

Liste fiyatından yüzde 50 indirim ilk başta mantıklı olsada kargonun alıcıya ait olması işleri değiştirir . 1 kitap 10-15 tl arası tutacak zaten , 50 tl kargo vermek akıl karı değil . Yine de iyi satışlar

1 Beğeni

400 tl üstü olursa ben karşılarım.

Çünkü olduğu gibi geride bıraktım. Taşısam taşıyamıyorum. Hantal bir şekilde kaldık.

2 Beğeni

Katılıyorum. Herkes istediği fiyatı belirlemekte özgürdür, ona bir yorumum yok. Diğer taraftan liste fiyatına göre %50 yi biraz sabredip kampanya kovalayarak sıfır kitaplar için denk getirmek gayet mümkün. Ikinci el + kargo olması cazip kılmıyor. Tabi baskısı olan kitaplar için geçerli bu yazdığım.

3 Beğeni

Arkadaşlar batan geminin malları değil bunlar da, dostumuz koleksiyonunu bozuyor. İlgilendiğiniz, set olarak almak istediğiniz vs varsa gayet makul durum.

Hepimiz satış başlığı açtığımızda bu şekilde açıyoruz.

15 Beğeni

İş Bankası bilim serisi 5. Kitaptan sonrasına talibim

Yukarıda denildiği gibi , isteyen isteği fiyattan satar . Mesela benimde ilan başlığım var ve hepsi en az yüzde 55 ile başlıyor . Ben sadece bir ALICI olarak fiyata ve kargo meselesine dikkat çektim hepsi bu .

1 Beğeni

Fiyatları yüzde 55 olarak güncelliyorum. 400 TL üstü siparişlerde kargoyu karşılarım.

Kitaplarla ilgilenenlerden bir ricam var. Yukarıda formülü yazmıştım fiyatlar için. Çokça kitap olduğu ve kendim de yoğun bir şekilde çalıştığım için tek tek araştıracak inanın vaktim olmuyor. O yüzden sizden ricam bana link atıp, liste fiyatı bu, %55 de bu derseniz hızlı bir şekilde ilerleyebiliriz.

Diğer türlü yoğunluktan atlayabiliyorum ya da araştıramayabiliyorum.

Tükenmiş kitaplara da yaklaşımım şu şekilde: Sahafların alıp 2 katına satamayacağı kadar pahalı, alacak kişinin de içine sinecek kadar da ucuz olmalı. Burada da iş size düşüyor açıkçası. Bu durumu düşünerek teklifte bulunabilirsiniz.

Burhan Sönmez ve Sezgin Kaymaz kitaplarının çoğunluk kısmına talibim, duruyorlar mı acaba?