Arkadaşlar Merhaba,
Daha önce satış yaptığım bir başlık vardı ancak modlar tarafından kapatılmış. Sebebini bilmiyorum. Bu nedenle yeni bir başlık açmam gerekti. Şehir değiştirdiğim için kitaplığımdaki kitapların bir kısmını satmam gerekiyor, özellikle uzun bir süre sabit bir yerim olmayacağı için koleksiyonluk kitaplarımı da elden çıkarmaya karar verdim. Bu yüzden gardrops profilime yeni kitaplar ekledim.
Gardrops uygulamasında kargo bedeli yok ancak alıcıdan 60-90 TL arasında değişen alıcı koruma ücreti alınıyor. Bu haliyle uygulama üzerinden almak normal kargo ücretlerinden daha ucuz ama isteyene gardrops harici buradan anlaşarak da karşı ödemeli gönderim yapabilirim.
Kitapların fiyatlarını belirlerken mevcut olarak baskısı olsn kitapları amazon fiyatlarının altında tutmaya çalıştım. Koleksiyon değeri olan, baskısı tükenmiş ya da imzalı kitapalrın fiyatlarını da nadir kitap ve diğer platformalarda satış yapan sahafların altında tutmaya çalıştım.
Forumdan satın almak isteyen arkadaşlar olursa belirtirler 3 İLAN ÜZERİNE YÜZDE 15 ve 5 İLAN ÜZERİNE YÜZDE 25 ekstra indirim açacağım. Fiyatların makul olduğunu düşünüyorum ancak kendi teklifinizi de verebilirsiniz.
Önümüzdeki çarşambaya kadar verilen siparişleri aynı gün kargolayacağım.
Daha fazla ekleme yapacağım gün içerisinde.