Satılık Tarih, Din, bilim, bilim kurgu, fantastik, türk ve dünya edebiyatı ile özel baskı kitapları arıyorum

:thinking:

Hocam 7 ayda çok şey değişiyor ya, o zamanlar çok felaket paraya sıkışmıştım ama şuan durumum iyi, tekrardan düzenlemeye çalışacağım.

Muhtemelen sahaf kendisi. Bir defasında konuşmuşluğumuz oldu sanırım. Zaten neden alım -satım başlığına yazamıyor diye düşünmek gerek.

Not: yazıp yazıp sildim, neyse :grimacing:

Valsyenn nickname’li bir hesap vardı, kuvvetle muhtemel aynı kişi bununla. Onun yazdığı başlıklara da bakabilirsiniz.

3 Beğeni

Hocam birincisi evet sizden alışverişim oldu ama ben sahaf değilim. 19 yaşında bir öğrenciyim. Önceden kalan kutuphanemi sattım çünkü başımdan bir evlilik geçti bu yaşta ve acil paraya sıkıştım. O dönemde ki kitaplarımın değeri iyi olduğundan sattım ve o ilanlarla arada 1 sene fark var. 1 sene içinde maalesef ki ayrıldım ve bir tek zevkim olan kitaplara geri dönmek istedim. Olay bu yani. Yer yer insanların maddi sıkıntıları sebebiyle yaptığı satışlara sahaf damgası vurmak seviyesizlik bana göre. Nasıl ki siz bana sattınız paraya sıkıştığınız için aynı durum.

Diğer hesabı kullanma sebebim de burada oturumum fazla açık olduğu için giriş sağlayamazsınız uyarısı almıştım ve ilk defa böyle bir şey gördüm. Galiba o zamanlar belli bir sinir veya süre vardı ben bilmiyordum. Başka ithaminiz varsa cevaplayalım?

Genelde çok karışmam böyle şeylere ama yaptığinız bu dünyada en hoşlanmadığım şeylerden biri ve beni ciddi derecede rahatsız etti. Eğer paylaşım ve/veya konu ile sıkıntınız varsa veya birini itham edecekseniz o kişinin açtığı konunun/iletinin altında sanki kendisi orda yokmuş gibi, kendisini 3 kişiye eleştirerek ithamda bulunmayın. Direk kendisine yazın. Eğer kişi ile sorununuz varsa en azından karşısına çıkıp konuşacak/eleştirecek cesaretiniz olsun…

1 Beğeni

Kraliyet Meydanı bu tarz tartışmalar yaşanmasın diye var arkadaşlar. İlgili kategoride başlık açabilmek için bir hafta kadar forumda vakit geçirmek, kendinizi biraz olsun foruma tanıtmak zor olmasa gerek.

Daha önce yaşanılan dolandırılma, satıcıyla birebir muhatap olamama gibi etkenler yüzünden Kraliyet Meydanı bu tarz bir kurala tabidir.

Sevgili @Boontyy önceki başlığınız da kapatılmış. Bu başlık da kapanacaktır. Kurallar gereği satış kategorisinden işlem yapmalısınız.

İyi forumlar…

1 Beğeni