Merhaba arkadaşlar, kişisel sebeplerle görece derli toplu olan kitaplarımı buradan satacağım. Amazon fiyatlarının altında rakam girdim, yine de pazarlık yapabiliriz. Bu gece alım yapanlara yarın öğlene kadar, haftasonu alanlara pazartesi kargolayabilirim. Kargo alıcıya ait. İsteyene Gardrops üzerinden ilan açabilirim. Fotoğraf ekleyeceğim.
-
Taht Oyunları Serisi - 5 Kitap Tam Set (2-5. Kitaplar ikişer cilt) - 2.200 TL (N11 Fiyatı 2.800)
-
Kan ve Ateş (Ciltsiz) - 200 TL (Amazon fiyatı 330)
-
Buz ve Ateşin Dünyası - Akılçelen Baskısı Ciltsiz - 400 TL
-
Can Yayınları Ciltli Şömizli Kitaplar 9 Kitap
( Veronika Ölmek İstiyor, Dönüşüm, Yabancı, Kırmızı Pazartesi, Aylak Adam, Sisdhartha, Zorba, Sevgili Arsız Ölüm, Gözlerim Sığmıyor Yüzüme)
2000 TL (Amazonda sepet yapınca 8 Kitap 2.200, Yabancı’nın baskısı yok.) -
Nermin Yıldırım Seti - Hep Kitap Baskıları 7 Kitap (Unutma Dersleri, Misafir, Dokunmadan, Ev, Saklı Bahçeler Haritası, Rüyalar Anlatılmaz, Unutma Beni Apartmanı) 1.000 TL (Amazon’da 1.600 TL)
-
Zafon- Unutulmuş Kitaplar Mezarlığı 800 TL (Amazon 1.220 TL)
-
Justin Cronin - Hiçlikten Geken Kız Üçlemesi (Baskısı yok, Amazon’da sadece Aynalar Şehri var 50 TL) - 800 TL
-
Nutuk - Kazım Taşkent Klasikleri baskısı - 350 TL (Amazonda 540 TL)
-
Fare Dörtlemesi - Murakami- Yeşil Kapak 500 TL (Amazon 700 TL)
-
1984 Can Özel Baskı - 500 TL - (Amazonda 650 TL)
-
Harry Potter Bloomsbury Ciltli İngiltere Kapakları (1, 4, 5, 6 ve 7. Kitaplar) Emsal bulamadığım için fiyat giremiyorum.
Gardrops hesabım: Superiorist Gardrops'u İkinci El Kıyafet, Çanta, Ayakkabı, Abiye, Aksesuar
Burada başka kitaplar da var bakabilirsiniz. Gardrops’a daha yüksek giriyorum fiyatları, almak istediğiniz olursa fiyatları inebilirim.