Satılık Tüfek-Mikrop-Çelik (Ciltli) ve Kapital (Ciltli)

Merhaba herkese.

Bir an gaza gelip de aldığım ama okumayı uzun bir süre düşünmediğim bu iki seti satmak istiyorum. İkisi de alındığı gibi duruyor, ikisi de ciltli ve kutulu. Internetten aldığınızda nasılsa o şekilde tertemiz gelecek.

Fiyat olarak da TMÇ 150, Kapital 120 TL olarak düşündüm, kargo da benden. Iki seti almak isteyen olursa yardımcı olurum.

Ekleme: 2 adet de fazladan Dan Brown var. Birisi Cehennem, birisi de Başlangıç. Bunlar da 20şer TL.

Selamlar

1 Beğeni

Kapital kitabının bu seti Amazon’da sıfır olarak 89,91 TL olarak satılıyor.

Ciltlisi 162 TL. Ya da link gönderin fiyatı güncelleyeyim.

Ciltsizine bakmıştır yüksek ihtimal. :slight_smile:

Hatta, Kırmızı kedi sitesinde 120 Tl yazıyor. Babil kitap internet sitesinde 90 TL. Evet ciltli versiyonu yazıyor.
Linkini gönderiyorum.
https://www.kirmizikedi.com/kitap/urun/9e8a6addf0e3409495e7c0dbfe092c4b

1 Beğeni

Hayır Amazonda ciltli yazmıyor. Gönderdiğiniz fiyat ciltsiz için.

Babil 90 olan ciltli yazıyor ama fotolar ciltsiz (etiket fiyatından anlayabilirsiniz), onu ben de gördüm. Kırmızı kediyi görmemiştim.

Madem ilgilisiniz kitaplarla, fiyat kaç olmalı size göre?

Kırmızı Kedi doğru da, Babildeki ciltsiz. Babilde de 120 ama ciltliler.

Fiyatları 20şer lira düşük olacak şekilde güncelliyorum. Ayrıca Dan Brown kitaplarına da 5 tl indirim yapıyorum. Son durum:

• TMÇ - 130 tl
  • Kapital - 100 tl
  • Dan Brownlar - 15 tl
1 Beğeni

Dan Brown’ları yeğenime söz verdiğim için satışı iptal.

Diğer ikisi için ilan bir süre daha günceldir. Ikisini de almak isteyen olursa ekstra indirim yaparım.

Selam Jared Diamond kitap setinde herhangi bir sıkıntı var mı ve 100 olur mu?

Herhangi bir problem yok, aldığım gibi duruyorlar. Maalesef daha fazla indirim yapmayı düşünmüyorum şimdilik, belki ileride.

1 Beğeni

Hala günceldir. Fiyatlar uçuşa geçmişken iki seti de almak isteyene yardımcı olurum.

1 Beğeni

Son kez günceldir. :slight_smile:

1 Beğeni

Artık güncel değil. Yönetici arkadaşlar ilanı silerse sevinirim. :slight_smile: