Satılık Uygun Fiyatlı Kitaplar

Arkadaşlar merhaba .Başlık olarak bedava kitaplar yazdım ama fiyatları bedavaya yakın tuttum .Kitaplığımda yer olmadığı için bunları satıyorum,almak istediğiniz kitabın adını yorum olarak yazarsanız sevinirim mesaj olarak karışıklık oluyor diğer arkadaşların haberi olmuyor .

1 Beğeni

ADET :50 TL KARGO ALICIYA AİT ,İSTEDİĞİNİZ KARGO FİRMASI İLE GÖNDERİM YAPARIM .

3 ADET :100 TL KARGO ALICIYA AİT ,İSTEDİĞİNİZ KARGO FİRMASI İLE GÖNDERİM YAPARIM .

3 ADET :100 TL KARGO ALICIYA AİT ,İSTEDİĞİNİZ KARGO FİRMASI İLE GÖNDERİM YAPARIM .

Merhaba hocam. Borne, Kesik Baş, Ritüel, Ölü Astronotlar, Kabus Sokağı ve Gezegen serisi olan üçlüyü alabilirim.

Edit: Karanlık Cennet ve Gir Kanıma.

1 Beğeni

ADET :75 TL KARGO ALICIYA AİT ,İSTEDİĞİNİZ KARGO FİRMASI İLE GÖNDERİM YAPARIM .

ADET :75 TL KARGO ALICIYA AİT ,İSTEDİĞİNİZ KARGO FİRMASI İLE GÖNDERİM YAPARIM .

SİLMARILION 100 TL

FRANKENSTEİN 50 TL

DUNE 50 TL

DUNE CİHAD ÜÇLEMESİ 200 TL

HEPSİ 100 TL

ADET :300 TL KARGO ALICIYA AİT ,İSTEDİĞİNİZ KARGO FİRMASI İLE GÖNDERİM YAPARIM .

3 ADET :200 TL KARGO ALICIYA AİT ,İSTEDİĞİNİZ KARGO FİRMASI İLE GÖNDERİM YAPARIM .

9 KİTAP SET HALİNDE 500 TL KARGO ALICIYA AİT ,İSTEDİĞİNİZ KARGO FİRMASI İLE GÖNDERİM YAPARIM .

8 KİTAP SET HALİNDE 500 TL KARGO ALICIYA AİT ,İSTEDİĞİNİZ KARGO FİRMASI İLE GÖNDERİM YAPARIM .

Tamamdır hocam size ayırıyorum bunları.

Alfa 5 kitabını ve frankensteini alabilirim.

Merhaba, ben de Theodore Gray’in “Elementler” kitabına talibim.

merhaba, kitaplar satıldı mı acaba?

Karanlık Cennet ve Gir Kanıma’yı da ekleyelim hocam. İlk mesajıma da ekledim kitapları.

2 KİTAP SET HALİNDE 150 TL KARGO ALICIYA AİT ,İSTEDİĞİNİZ KARGO FİRMASI İLE GÖNDERİM YAPARIM .

4 KİTAP SET HALİNDE 250 TL KARGO ALICIYA AİT ,İSTEDİĞİNİZ KARGO FİRMASI İLE GÖNDERİM YAPARIM .