Satılık-Yüzüklerin Efendisi-Witcher Evreni ve diğerleri

Merhaba arkadaşlar. Elimde fazla bulunan kitaplarımı satmak istiyorum.

Kitaplarımı Gardrops adlı uygulama üzerinden yükledim. Bu uygulamada ödemeyi uygulamaya yapıyorsunuz ve ürün elinize geçince satıcı parasını alabiliyor. Ve ptt kargo ücretsiz olarak gönderiliyor.

Yukarıdaki kısım kesinlikle reklam değil sadece hiç birinizden iban verip para göndermenizi istemiyorum. Güvenli bir platformda almak isterseniz sattıklarım aşağıdaki gibidir.

Yüzüklerin Efendisi-Tek Cilt - Satıldı!

Witcher Evreni - 2 Adet - İkisi de Satıldı!

Ateş ve Kan(Ciltli)

Ateş ve Kan - Satıldı!

Sayfamdaki tüm kitaplar için;

Elend

Sattığım kitapları daha önceki alışverişlerimden kalan karton koliler ve iç dolgu malzemeleri ile hasar görmeyecek şekilde paketleyip kargoluyorum.

Kargo bedava mı ? Ne ! Tepkimi mazur görün en son 37 TL kargo parası ödedim de hala yarası açık.

1 Beğeni

Değil de Amazondan 1 alana1 bedava kampanyasından almış olduğum daha doğru olurdu sanki.
İyi satışlar.

1 Beğeni

Kargo parasını alıcı ayrı ödüyor satın alırken 6.99 ücret,hizmet bedeli şeklinde kesiyolar ücretsiz değil yani.Kitap fiyatı misal 40 TL ise alırken 46.99 ödüyorsun.

1 Beğeni

Ateş ve kan D&R larda hala var. 99 lira. Satış beni ilgilendirmez ama stokta da bulunan bir ürüne neden 60 lira daha versinler?

3 Beğeni

Kendime 1 adet aldım diğerini de satıyorum. Fırsatı bulmuşken değerlendirmek yanlış mı? Şu an piyasadaki tek cilt satıştaki 2. El yüzüklerin efendisi kitaplarının %80’i bu kampanyadan alınıp satılmaya çalışılan. Burda bir yanlışlık göremiyorum. Şu an sıfırı 100₺’nin üstünde.

@Mazotci evet bende bilmiyordum daha yeni bir satışım sonuçlanmış ve desi fazlalığından benden 4₺ kesmişler. Ama alıcı kargo ödemiyor.

@benguwithb evet hizmet bedeli var ama diğer türlü de kargo ödeyeceksiniz bu tür alışverişlerde bence zebramo gibi bir platformda 40₺’lik bir ürünü 45 ₺ satmaya çalışıp(bu durumda satıcıya 40,50₺ kalıyor) üstüne bir de kargo ödemekten daha iyi.

@Ozgur acelesi yok ilanın ne zaman satılırsa. Fiyatlarım pazarlığa açık fiyatlar ve satılmasını çok da istemediğim için yüksek bedel belirledim. Tamamen tercih. 2. El satanlara bakın fiyatlar bu düzeylerde hatta amazonda bile benden pahalı satılıyor.

D&R burda tükenmiş görünüyor ayrıca.

n11 Almak isteyen varsa burda 79,60+9,90’ a mevcut ama :wink:

Kimse yanlış anlamasın özellikle bir kişiyi ya da burda konuya cevap yazan arkadaşları itham ederek söylemiyorum ama bu tavır neden? Almak isteyen arkadaşlar güvenli bir şekilde alsın diye bir yöntem belirttim. Ancak neden bu karşıtlık hep sergileniyor. Almak isteyen alır istemeyen almaz.

Diğer konulardaki gibi kitapların resimlerini yükleyip iban da verebilirdim. Ben kitap alırken ya da internet üzerinden alışveriş yaparken verdiğim paranın karşılığı da karşımda muhattap görmek isterim. Instagram sahafları gibi satana kadar mesuliyet satış sonrası ilgisizlik mi daha iyi. Bu platformu önerdim çünkü bir sorun yaşarsanız dahi iade edebilme şansınız paranızın kitabınız elinize ulaşana kadar satıcıya aktarılmaması gibi olanaklar var.