Satın Aldığınız Yeni Kitaplar

Dün fırsat başlığında bir şeyler oluyor da ne acaba diyip çok vaktim olmadığından anlayamadığım amazon kampanyasını çeşitli sitelerde inceleyince cidden güzel bir indirim olduğunu fark ettim ve dayanamadım :joy: . Kuponla vs. güzel oldu baya. Kredim yatınca bir sipariş daha bile verebilirim :melting_face: .

image

14 Beğeni

Amazon indirimlerinden aldıklarımın bir kısmı geldi. Hasar, sorun yok.

45 Beğeni

Kemik Torbası yeni ebatlardan mı?

Yeni King ebatlarından bir kitap ile ters takla atarak özçekim yapıp Whatsapp’dan fotoğrafını göndersene bana.

3 Beğeni

Daha iyisini yapabilir bence.

3 Beğeni

%10 indirimden faydalanmak için kalem eklemek iyi taktikmiş :clap:t2::smile:

2 Beğeni

Yok canım ne taktiği hep ihtiyaçtan onlar, denk gelmiş :rofl: . Şaka bir yana güzel oluyor %10 indirim için.

2 Beğeni

@sultiderler ben de öyle düşündüm, puanı hala çok yüksek yani. :slightly_smiling_face:

@BiblofilYouTube aynı şekilde Cortazar çok önerildiği ve sevildiği için aldım aslında, elimde beş kitabı var sanırım. En sona Seksek’i bırakacağım, bakalım yorum doğru muymuş. :sweat_smile:

1 Beğeni

Cortazar’ın şu üçlü öykü kitaplarının 1. ve 3. kitaplarını almıştım geçen akşam, 2.yi de 40tl indirimle alayım dedim ama kitapların hepsi bitmiş forumun katkısı büyük :smile:

1 Beğeni

Kitap alışveriş anlayışım ‘tükenirse zamlı baskı gelir’e doğru evrilmiş. Bir süredir Feyyaz Yiğit kitapları aklımdaydı iki tanesi çoğu sitede tükendi gözükmeye başladığı için BKM’den sipariş verdim çünkü üçü birden sadece orada satıştaydı.

Amazon indirimini görüyorum ama inanın içimden kitap almak gelmiyor, sırf zamlanacak ya da indirimde diye senelerce okumayacağım kitapları almaktan yorulmuşum artık sadece merak ettiğim ve hemen okuyacağım kitapları satın almak istiyorum.

12 Beğeni

26 Beğeni

Amazon’dan BAHAR40 koduyla aldığım kitaplar geldi. :drooling_face:

Enstitü ve Kan Varsa adeta savaştan çıkmış gibi, üzerlerinde çok fazla toz vardı…

38 Beğeni

Amazon indirimlerinden aldıklarım BAHAR40 kodu ve ek indirimden faydalandım burası 101,95 TL tuttu.

Hafif kargo sebepli yamulmuşlardı ama kitaplıkta sıkıştırsam bir şeyleri kalmaz. Güzel bir alışveriş oldu.

33 Beğeni

Yukio Mişima ve Salman Rushdie baya bir alan var ortak okuma gelir mi acaba? :slight_smile:

Benim de Amazon indirimlerinden aldıklarım bunlar. Kendine Tapan Kadın eski kapaklı haliyle geldi onu iade edicem mecbur halbuki sitede yeni kapaklı gözüküyordu :roll_eyes:

28 Beğeni

Amazon

31 Beğeni

Amazon herkesin ocağına incir ağacı dikecek belli oldu. :joy: :joy: :joy:

Amazonda olmasa halimiz harap.

6 Beğeni

Nadirkitap ve amazon’dan son 1 aylık alışverişim. Sigarayı bırakmam nedeniyle hıncımı kitap alışverişinden çıkardım biraz.

38 Beğeni

Şu büyük fırsat yazanları listeleyebiliyor muyuz? Bir ufak incir fidanlığı işi vardı da. :smile:

3 Beğeni

Fidanlıksa çok ağaç dikilecek belli :joy: :joy: :joy: :laughing: :laughing:

1 Beğeni

Filtreleme kısmında “fiyatlar”ın en altında “günün fırsatları” var, ona tıklayınca sadece indirimdeki ürünler çıkıyor. İncir ağacınız şimdiden hayırlı olsun. :sweat_smile:

1 Beğeni

Tolkien’i kaça aldınız acaba ? :slight_smile: