Satın Aldığınız Yeni Kitaplar

Kitapçılardan, sahaflardan ya da dijital kitap mağazalarından satın aldığınız son kitaplar hakkında konuşabileceğiniz başlık. Sipariş listenizde yer alan eserlerden de burada bahsedebilirsiniz.


Son Aldığınız ve Sipariş Listenizdeki Kitaplar başlığı, konudaki gönderi sayısından dolayı bazen yavaşlamalara ve herhangi bir işlem sırasında hatalara neden olabiliyor. Bu nedenle temiz bir başlangıç için konuya bu başlık altında devam ediyoruz :krs:

25 Beğeni

Eski kapakla bekliyordum yeni kapak ile geldi :partying_face: Amazon yanlışlıkla 2004 yılında yapılan ilk baskının bilgilerini girmiş. İçinde birkaç adet illüstrasyon da varmış.

37 Beğeni

Diğer gönderide bir arkadaş " İçeriğini atabilir misin ?" demişti. Yüklerken birr hata oldu gönderemedim şu an atayım.

20210201_112953|666x500

46 Beğeni

Benim de Amazon’dan aldığım Edgar Allan Poe’un kitabı elime ulaştı.İndirimi haber verdiği için @Leingrad teşekkür ederim.Kitabın kapağının kalitesi İthaki’nın bastıklarından bile kötü geldi ama yirmi liraya aldığım için hiçbir sorun teşkil etmiyor.Bulursanız kaçırmayın.

26 Beğeni

Sizce şu haliyle Biz’i okumak zor mu? Boyları bana fazla kısa geldi…Tolkien Külliyatı ile aynı sanırım boyutları, keşke normal boyda olsalardı.Şimdiden iyi okumalar.

2 Beğeni

Bugün gelenler bunlar :slight_smile: Diskdünya serisinden forum sayesinde haberdar oldum.
Diskdünya okuma rehberinde sıkça çıkış sıralamasına göre okunması tavsiye edilmiş. Bende öyle yapacağım. Bakalım bende sizler gibi sevecek miyim:)

32 Beğeni

En sevdiğim başlıklardan. Yerimizi alalım bakalım.

2 Beğeni

Sürekli takılacağım bir başlık daha :smiley:

1 Beğeni

Hasedimden çatladığım için bu konudaki mesajlara kalp atmaya elim varmıyor. (şaka tabii)

3 Beğeni

Güya kitap alışverişine tövbeliydim (yakaladığım tükenenler ve kulüp kitabı hariç) madem başlık yenilendi hemen sepet yapıyorum hemen. :grin:

4 Beğeni

Bence okurken zorlamıyor. Puntoları küçük değil. Bpyutları Tolkien mirası ile aynıymış bende Tolkien Mirası yok ama IG’da görmüştüm. Teşekkür ederim.

1 Beğeni

Ben almayi düşünüyorum koleksiyon olarak kalitesi nasil acaba ve çevirisi hakkında bilgi verebilir misin şimdiden teşekkür ederim

3 Beğeni

Taze konuya taze başlangıç :hanci:

Başında bir okuma sırası var.

İçinde kısa bir çizgi roman tanıtımı var.

21 Beğeni

Yeni aldığım barut büyücüsü üçlemesi var. Annem okuyor şimdilik :grin::grin:

1 Beğeni

Kardeşim gösterince al demiştim ama kaçırmış indirimi. Keşke alsaymış 20 liraya.

2 Beğeni

@noronikkirbac Bildiğim kadarıyla Wordsworth’ün bütün karton kapaklı kitapları bu şekilde Mass Market Paperback denen kalitede oluyor. Yurdışı fiyatları da uygun oluyor. Bunun yurtdışı fiyatı 12$'mış.

BKM’de de bu fiyat ama etiket fiyatı da hatalı görseli de hatalı. Bir de üstüne malum BKM olunca almanızı tavsiye etmem fakat kapıda ödeme ile şansınızı deneybilirsiniz.

3 Beğeni

Yeni konuyu yeni kitaplarla hayırlayalım. :slight_smile:

Hyperion nasılmış bakalım. Beğenmezsem Hyperion’cuları 3 günlüğüne uzaklaştıracağım.

38 Beğeni

Hyperion gibi tamamı basılmamış serilerde sonraki kitap çıktığında ilkini unutmuş olur muyum, kitaptan alabileceğim tüm keyfi alabilir miyim gibi çekinceler yaşıyorum. Bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz?

1 Beğeni

Kitapların sayfa sayılarına göre 40-50 sayfada bir gibi not alma tekniği kullanabilirsiniz. Az sayfalı kitaplarda ona göre oran yaparsınız artık. Ya da bölüm bölüm olan kitaplarda da bölümü okuduktan sonra 3-4 satırlık bir yazı yazabilirsiniz deftere. 2. alternatif ise kitapların wiki sayfaları varsa onlardan yardım alabilirsiniz. O tür sayfalarda genellikle özet bölümü oluyor. Kitapta neler olmuş, neler bitmiş okuyabilirsiniz.

4 Beğeni

Ben unuturum diye ara vererek okuduğum serilerde her kitaptan sonra ses kaydımı yapıyorum. Tüm karakterler ve olaylar hakkında özet geçiyor, neler olabileceği hakkında düşüncelerimi de belirtiyorum. Tabi bunu yazarak yapmak da mümkün ama benim gibi tenbeller için ses kaydı çok daha rahat.

8 Beğeni