Jelatinli olunca açmaya kıyamadığım kitapları koruyucu gibi olsun diye öyle saklayayım dedim ama bu sefer aklıma uzun vadede sorun olup olmayacağı geldi. Gerekirse yırtacağım, yapacak bir şey yok
Yanlış yere yazmışım, neyse denetmenler taşır artık
Jelatinli olunca açmaya kıyamadığım kitapları koruyucu gibi olsun diye öyle saklayayım dedim ama bu sefer aklıma uzun vadede sorun olup olmayacağı geldi. Gerekirse yırtacağım, yapacak bir şey yok
Yanlış yere yazmışım, neyse denetmenler taşır artık
Tirza’yı çok severim. İlerleyiş ve anlatım çok güzeldi. Hâlâ aklımı meşgul eden bir eser. 2021 en beğendiklerimdendi. Keyifli okumalar Yorumunuzu bekliyorum olacağım, tabii paylaşmak isterseniz ve yakın bir tarihte okursanız.
Ne zaman okuyacağım belli olmaz. Yarın da okuyabilirim 1 sene sonra da Okuduğumda bir iki cümle karalamaya çalışırım. Teşekkürler
Benim bazı kitaplarım neredeyse 2 senedir jelatinli. 0 sıkıntı.
Jelatinli kitaplar bir süre zarar görmesin diye jelatinli gönderiliyor ancak jelatininde uzun süre kalırsa oksjensiz solunum yapan bakteriler tarafından kitap içten çürümeye başlıyor, oksijene maruz bırakırsan o bakteriler kendiliğinde öl- şaka şaka bir şey olmaz tertemiz kalır
Bir an okurken gerçek sandım, itiraf edeyim
Zokayı yutuyordun bir an olsun.
Şansıma Sıpeşıl Edişın baskı denk geldi. Değişime gidecek ama stokta başka yok. Umarım gelen sağlam gelir.
Para ediyorsa bırak kalsın
Jelatinli olması sorun yaratmıyor. Olacağını düşünüyorsan alt taraftan iğne ile delebilirsin. Ancak kitapta sorun var ise sıkıntı olur. Ben genelde açıp kontrol edip kendim tekrar jelatinliyorum.
Bildiğim kadarıyla sahaflar kitabı jelatinde sakladıklarında önüne arkasına hava alsın diye birkaç delik açıyorlar.
Hepsiburada hem sepet indirimi yapmış hem de kupon yüklemişti. Üstüne kart puanı ile hiç aklımda yokken almış bulundum.
Cilt ve basım kalitesi nasıl sizce?
Şömiz, kutu, cilt hepsini beğendim ben. Ayrıca çevirilerin hiçbirinin Gönül Suveren olmaması da ayrıca güzel. Yine de indirim olmasa, normal fiyattan almazdım.
Evet, bu kitapların hepsini karton kapaklı olarak ben de aldım, çevirmenin Çiğdem Öztekin olmasına da dikkat ederek. Şimdi sizde ciltli görünce ilgimi çekti. Amazon indirimi ile birlikte fiyat uygun oluyormuş. Hiç dikkat etmemişim bu sete Etsem karton kapaklı değil de bunu tercih ederdim. Belli olmaz yine de, indirim yakalarsam alırım
. Keyifle okuyun.