Satın Aldığınız Yeni Kitaplar

23 Beğeni

5’li iki set gibi aslında evet

Cok kirli çok

14 Beğeni

Amazon

14 Beğeni

Turkuvaz Medya Grubu’nu (D&R, idefix, aHaber, Sabah ve diğerleri) desteklemeyenler için ufak bir uyarı. Amazon’da “hesap kitap” isimli yeni bir satıcı var ve Turkuvaz’a ait. Pekala diğer pazaryerlerinde de olabilir. Zaten nadiren üçüncü parti satıcılardan alışveriş yapıyorum buradan aldığım kitap için KargomSende’den idefix Türkiye gönderiniz alınmıştır mesajı alıp satıcı profiline bakınca keşfettim. Teslim almayacağım olarak işaretledim iadeye gidiyor.

11 Beğeni

Bunu öğrendiğim iyi oldu, teşekkürler.

2 Beğeni

Toplu Öyküler.

14 Beğeni

Isaac Bashevis Singer çok merak ettiğim bir yazar. Yorumlarınızı merakla bekliyorum.

Düzeltme: Espriyi sonradan fark ettim :smile:

2 Beğeni

Yazarın tek ciltlik öykü derlemesi Yahudilik ve hahamlık üzerine diye tanıtıldığı için ilk öykü alımlarımda pas geçmiştim. Geçen gün ilk öyküyü okumamla kara mizahına bayılmam bir oldu, fiyatı da ucuz kalmış görünce hemen aldım. Ingeborg Bachmann’ın öykü derlemesi Otuzuncu Yaş’ı da bölüm bölüm yayınlamaya başlamış YKY. Mantıklı, tek kitap pahalı kalıp satılmayacaksa. İşyerimde ikisi Laputa’dan kalan olmak üzere 4 kitap bırakmıştım ama Singer’ları götürürüm yarın, ben de merak ediyorum. Gürültü ve testler az olursa okumaya çalışırım.

Fotoğraf tamamen çarpık bilinçaltımın oyunu. Kalemliğe dayamıştım arkadaki ikiliyi, masama bırakılmış deniz topuna gitti elim, o sığmadıkça her şeyi öne çektim, yalpalandıkça kalan fizik bilgimi harcadım, sonuç bu oldu. Eşim bir yerlerde paylaşırsan evli olduğumuzu belli etme demesine rağmen ben mecazları bile ilk anlam olarak beynime yükleyen bilinçaltıma uyku öncesi jest yapmak adına her yerde hunharca paylaşıverdim.

3 Beğeni

İyi geceler ansiklopediyi nereden aldınız ve fiyatını öğrenebilirmiyim bende hepsini almayı düşünüyorumda

1 Beğeni

Nadir kitaptan aldım ve fiyatı 300 TL.İyi günler dilerim.

1 Beğeni

Teşekkür ederim ilginiz için 11 cilti çok iyi fiyata almışınız iyi okumalar. :hugs:

2 Beğeni

Kitapyurdu

14 Beğeni

Amazon
Yky yi bekleyemedim.
Çok kalın kaça satar yky kimbilir.

12 Beğeni

Bu hangi kitap hocam?

1 Beğeni

Zümrüdüanka Yoldaşlığı Resimli baskısı.

4 Beğeni

Kredi falan bir şekilde halledeceğiz. Keşke şu seri bir an önce YKY de tamamlansa.

2 Beğeni

amazonda son bu var…USA…yenisi orada da çıkmadı 1 yıldır. Orada da bir problem var gibi…gecikiyor…

2 Beğeni

Adamlar çıktıkça basıyor zaten. En son 5 çıktı. Başka yok henüz. Yalnız fiyat işi cidden fena olur bu kitaplarda.

2 Beğeni

çok kalın gerçekten…ağır ve sanırım kuşeyi bozarlar burada kaç kalite olursa artık…

1 Beğeni