Satın Aldığınız Yeni Kitaplar

Hangi siteden ya da hangi şubeden aldın acaba ?

1 Beğeni

Ankara Kızılay Şubesinden.

3 Beğeni

Biraz da böyle

22 Beğeni

İlknokta

30 Beğeni

2023’ün son zamanlarında aldıklarım. Son ikisi Kitapyurdu, diğerleri sahaf. Birkaç yıl önce sahaftan asla kitap almayan ben artık ilk sahaflara bakıyorum :') İnkılap Edebiyatı’nı Edebiyat koridorunda yakalayıp Şerif hocama imzalattım :slight_smile:

20 Beğeni

zarar gelmeden elinize ulaşması mucize gibi bir şey olmuş güle güle keyifle okuyun :slight_smile:

2 Beğeni

Teşekkürler. BKM bu sefer hızlıca kargoya verdi ve temiz bir şekilde paketlenmiş. Olması gereken şey, biz de buna seviniyoruz.:slightly_smiling_face:

2 Beğeni

İşkültür sitesinden ve Amazon

37 Beğeni

37 Beğeni

Siparişinizi hangi siteden verdiniz ve kaç günde geldi acaba?

1 Beğeni

İş bankası olanları iş kültür mağazasından aldım. Cuma günü 3 al öde 2 kampanyasının son günüydü. %33 indirim Tolkien için en uygun indirim oldu. (~140 tl) Diğer iki kitap amazondan ertesi gün geldi. Bu arada Tolkien için mi soruyorsunuz?

3 Beğeni

23 Beğeni

Aynen Tolkien ben de sipariş verdim iş bankası mağazasından da, ilk alışverişim acaba kaç günde geliyor diye merak ettim. Çok teşekkürler.

2 Beğeni

Ben fiziki mağazadan aldım. Daha önceden iş kültür sitesinden hiç almadım. Bilemiyorum. Genelde yayınevleri aynı gün içinde kargoya veriyorlar diye biliyorum. Keyifli okumalar dilerim.

1 Beğeni

Benim genelde iskültür internet sitesinden sabah aldıklarım aynı gün, öğleden sonra aldıklarımı ertesi gün gönderdiler.

Gerçi iki haftadır değişime giden bir kitabım hala gelmedi ama onun nedeni depolarında sayım olduğu için kargo kabul etmiyorlardı, geçen hafta sonu yeni aldılar kargoyu. :slight_smile:

Hatta iş kültürün şöyle sevdiğim bir yanı var. Merkez ile iletişim kurunca baskısı olmayan bir kitap şubelerinde varsa hangi şubede olduğunu söylüyorlar. Şube ile iletişim kurulup, merkez hesaplarına kitap ve kargo ücreti gönderince iş kültür şubesi kitabı aynı gün veya ertesi gün kargoya veriyor.

5 Beğeni

2024’ün ilk kitap alışverişi.

22 Beğeni

Geçtiğimiz aralık ayı hariç 2023 yılında doğru dürüst ne kitap aldım ne de okuyabildim. İkisini de özlemişim, yılın son ayında biraz hasret giderdik kitaplarla. Bunlar da çeşitli sitelerden aldıklarım. Yılan Avı vardı bir de alır almaz okuyunca kitaplıktaki yerini aldığı için unutmuşum.

36 Beğeni

Umut Sarıkaya kitaplarının boyutu değişmiş. Hangi yayınevi?

1 Beğeni

Komikşeyler Yayıncılık. Benim De Söyleyeceklerim Var kitaplarını çok önceden e-pub olarak okumuştum ama baskısını bulamıyordum. Eski baskılarını bilmiyorum ama yeniler Alfa’nın PKD ve Lem kitapları boyutunda.

2 Beğeni

Amazon.
Özellikle Octavia Butler kitaplarını merak ediyordum ama fiyatları göğe erdiği için yaklaşamıyordum, farklı bir kitabını görünce kaptım.

IMG_5354

27 Beğeni