Yazarla henüz tanışmadım ama okuduğunuz kitabı çok önermişlerdi. Bu kitabı da yazarı araştırırken dikkatimi çekti. Okursanız, merakla bekliyor olacağım.
Kişiden kişiye değişir ama ben başlayıp ortasına bile gelemeden bırakmıştım, sarmamıştı.
Yorumlara göre ilk okunmasını tavsiye edilen kitabıyla başlayıp, daha sonra merak ettiğim ya da önerilen kitaplarını toplarım artık. Yorumlarda da beğenmeyenler olmuştu umarım severim.
Ne kadar uzun sürmüş gelmesi, nereden aldınız?
İki kitabın sırt kısımlarında yazan yazılar renk tonu açısından epey farklı. Sait Faik Abasıyanık Bütün Eserleri kitabı sizde de mi böyle yoksa bendeki basım hatalı falan mı? @alper
Broken Binding diye İngiltere merkezli bir site mi artık yayın evi mi neyse oradan aldım. Normalde teslim süresi 3 aydı. Ancak aksaklıklar oldu. İlk gelen partideki kağıtlar aşırı ince diye bir öteleme daha oldu. Şöyleydi böyleydi derken martı buldu gelmesi.
Die 3 biraz hasarlı gelmiş ya, beni üzdü bu umarım sizi üzmemiştir.
Malesef beni de çok üzdü . Çok takıntılıyım bu konuda ama BKM sitesi malum saçma politikası değişim yapmıyorlar , iadeyle de ben hiç uğraşmayayım deyip bantladım orayı .
Sonunda gelmiş olması sevindirici Çok güzel görünüyorlar
Amazon. Hepsiburada bugün 4. iptalini yaptı, artık MH aramayıp başka hesaptan başka kitapla değiştirip alım yaptım son fumetti (fumetto) için. Bıktırdı.
Selahattin Enis’in Orta Malı kitabının yayıncısı hangi yayınevi.
Sonradan ekleme: Tamam buldum. Koç üniversitesi yayınları galiba.
Evet koç üniversitesi yayınları ama kitapta müthişmiş. Kutulu kitap içinden iki kitap çıkıyor biri latin alfabesine aktarılmış orijinal metin diğeri günümüz türkçesi metni. Orjinali kapaklı değil ama sayfaları dikiş ile tutturulmuş günümüz metni ise gazete tefrikasi şeklinde yani kitap formatinda degil. Ve bu kitabi amazonda sadece 88 liraya aldim bir sigara parasi