3 dönem 3 ikon. Estetik anlayışından nasiplenmemiş ülkemde tırnaklarımla kazarak topladığım kendi arşivimi geç de olsa seçkin eserlerle taçlandırmış olmaktan mutluyum. Darısı bir gün Rita ve Clara’ya…
Bunlar çocuk kitapları mı yoksa yetişkinlere de uygun mu? İlk kez gördüm, çok hoş görünüyorlar
Merhaba. Ben geçen yıldı sanıyorum kitapçıda görüp ilgimi çekmişti ve kapakta çok hoşuma gidince almıştım. Çocuk kitabı ama yetişkin olarak da okunur, en azından ben okuyorum ![]()
Kapak dini kitapların kapağına benziyor😃
Islık Yayınevi, Türk Klasiklerimizden Reşat Nuri Güntekin kitaplarını teliften düşünce, bu kapak düzeninde ve bu kağıt kalitesinde bassa süper olur.
Aramıza hoş geldin Mihaksin.
@J.S Sen mi sormuştun hatırlamıyorum ama sayfaların ön kısmı siyah.
Aynen ben sormuştum, teşekkürler.
Biz toplum olarak vasata çok alıştık veya alıştırıldık. İş hayatımda vasat olmamak için başkalarına eleştirel olurum ama kendi yaptığım işlere inanılmaz acımasız olurum. Kendi uğraştığım ve acımasız olduğum işlerde de %99 çok iyi dönüşler alırım.
Bir yerlerde, vasat olmayan, işine özen gösteren birileri var.
Selam olsun onlara.
Gerçekten öyle sevgili Srbs, doğruya dogru, eğriye eğri diyebilmek ve hak edilmiş bir takdiri çok görmemek gerek.
Adını hiç duymadigim bir yayınevinden böylesi bir kaliteyi görmek şaşırttı beni. Kitap kalıp gibi, bakınca sanki sayfalarla kapak bir bütün, renkleri aynı olması bu bütünleşmeyi sağlamış. Kapak kalitesi bambaşka, kağıt kalitesi hiç görmediğim kalitede. Zaten yorumlarda çeviri övülmüştü. Bu kitabı alan olursa buradan yorumunu çok merak ediyorum.
Islık Yayınevınden birileri gelip buraları okursa teşekkür ediyorum. Kaliteden ödün vermeden bu baskıları sürdürmeleri dileğimle.
O kadar övdünüz ki yayın evini, bu kitabı zaten alacaktım, kesin Islık Kitap’tan alırım artık.
Kitap eline ulaşırsa buradan yorumunu merak ediyorum Blackheart.
Bu kitabı elime aldığımda gerçek bir kitap, klasik bir kitap elime aldığımı hissettirdi. Diğer yayınevleri buraları okuyorsa lütfen örnek alsınlar.
Buralar hep Dan Brown dolacak.
Sonunda o büyük gün geldi çattı. Alıp hemen okumaya başlayacağım ![]()
Dan Brown kitapları bağımsız okunabilir mi? Çok hype olduğu için Sırların Sırrı ile başlamak istiyorum yazara. Uygun mu?
Başlanır. Her kitapta farklı bir macera var.
Teşekkürler. Sepete ekliyim o zaman. Her yerde onu görüyorum ![]()