Haha abi neden eşim okuyamaz mı? Kitap fuarı diye 150 lira fazla verdik kitaba.
Çok girmiyorum eskisi gibi arada aklıma geliyor, sonra neler basılmış ne kampanya var sizlerden öğreniyorum ve geri gidiyorum:) Ayrıca, güzel mesajın için teşekkür ederim.
Alttaki üçü TDK’nin kendi sitesinden, diğerleri Amazon’dan. TDK’den aldıklarımın baskıları mükemmel, sitesi de iyi çalışıyormuş hasarsız olarak elime ulaştı.
Kolay gelsin 1 haftadır hiçbir işlem yapmadığı için Amazon kitapları tekrar başka bir kargo firması ile gönderdi. Hatta Tanrıların Gölgesi kitabının stoğu bittiği için ücretini iade ettiler. Bir kitap alışverişi karman çorman bir hal aldı…
Şeytan Etkisi, üzerinde yazdığı gibi Philip Zimbardo’nun kendi gerçekleştirdiği Stanford Hapisane Deneyi üzerine yazdığı bir kitap. Deneyin Das Experiment (2001), The Experiment (2010), The Stanford Prison Experiment (2015) gibi filmleri de var.
Thunderclap, 1654 yılında Delft kentinde bir baruthanede gerçekleşen çok büyük çaplı bir patlama sonrası, Rembrandt’ın gözde öğrencilerinden Carel Fabritius’un da içinde bulunduğu yüzlerce insanın ölmesi ile sonuçlanan felaketin hikayesi ile birlikte, sanatçının hayatı ve sanatı arasındaki bağı, yazarın kendi de bir sanat koleksiyoncusu olan babasının anıları ile birleştirerek anlattığı bir kurgu dışı kitap.
Ragged Trousered Philanthropist’i (Baldırı Çıplak Hayırseverler) yıllar yıllar önce üniversitede iken okumuş çok beğenmiştim fakat sonradan öğrendim ki kısaltılmış bir baskısını okumuşum Benim okuduğum kitap yaklaşık 200 sayfa falandı, orijinal metin 700 küsür sayfa. Şimdi daha bilinçli şekilde tam metin olarak okumak için sabırsızlanıyorum. Kitap, kendisi de işçi sınıfına mensup olan Robert Tressell’ın yazdığı, sadece burjuvayı ve sermayeyi suçlayıp geri çekilmektense çuvaldızı kendisine de batırabilen yarı otobiyografik bir kapitalizm eleştirisi.
Arkadaşlar sürec sonunda Amazon’un yeniden gönderdiği kitaplarda az önce geldi. Amazon müşteri ilişkileri ile konuştum. Sürecteki hatanın kendilerinden kaynaklandığını ve iade işlemi ile beni ugrastırmak istemediklerinden kitapları dolayı,bana hediye ettiler. Sonuç itibari ile görseldeki “Tanrıların Gölgesi” hariç, diğerlerinden ikişer adet mevcut. Forumdan almak isteyen olursa liste fiyatından %60 indirim ile satabilirim bilginiz olsun