Satın Aldığınız Yeni Kitaplar

Ters değilse bile ters takıp düzeltmek de mümkün. Kimse farketmez :slightly_smiling_face:.

2 Beğeni

İzmir kitap fuarından

34 Beğeni

Selamlar herkese, ilk youtube videom “Ekim ayı kitap alışverişi” hakkında. Aldığım kitaplardan bahsettim. :smiling_face::books:

İzlemek için: https://youtu.be/33rpfvGZb_Y?si=QDpwoaXutWNrGaIx

Not: Proust’la ilgili bir şey gördüğüm için mutluydum, bu nedenle o anı ss aldım. :sweat_smile:

45 Beğeni

The Wager, 1741 yılında HMS Wager adlı geminin ıssız bir ada yakınlarında batması ile mürettebatın kaptana karşı ayaklandığı Wager Ayaklanması olayını konu alıyor. Yazarın Killers Of The Flower Moon (Dolunay Katilleri) ve The Lost City Of Z (Kayıp Şehir Z) gibi sinemaya uyarlanan eserleri bulunuyor. Belki bu da bir gün beyaz perdeye taşınır.

Dragon’s Egg’i @Pyrewrath ın incelemesinde gördüm, konusu çok ilgimi çekti. Amazonda’da varken alayım dedim. Normalde sahaflarda araştırırdım fakat ne yazık ki sahaflar son dönemde işi iyice vurgun yapmaya çevirdiler :unamused_face:

30 Beğeni

Amazon.

25 Beğeni

Tamadresten kampanyalı aldığınız kitapların bazısı/bazıları tedarik edilemediği için iptal oldu mu?

1 Beğeni

Bu tarz kitapları seviyorum. Kaça aldın birde okumaya başladıysan güzel mi?

4 Beğeni

Merhaba, foruma hoşgeldiniz. Kitapların tanesini Amazondan 731.50 liraya aldım. Bu tarz kitaplar benim de ilgimi çekiyor. Henüz okumaya başlamadım, ne zaman sıra gelir okumaya bilmiyorum :sweat_smile:

1 Beğeni

Çantası ve Kutunun kendisi dışında sevmedim. İç Sert kapak dümdüz siyah.

15 Beğeni

Amazon

29 Beğeni

Kitapyurdu, d&r ve Amazon siparişlerim.

İngilizce kitapları, @Leingrad sayesinde uygun fiyata aldım. Teşekkürler.

37 Beğeni

:grinning_face_with_smiling_eyes:Aynısı benim başıma geldi yaklaşık iki sene önce.(Buzun Anıları) Kampanyalı geldiği için bende iade etmedim. Elin değmişken benimkini de halledersin artık.:face_with_peeking_eye:. Gerçi dedikleri gibi şömizi ters takınca hiçbir şey farketmiyor.

2 Beğeni

Amazon.

35 Beğeni

36 Beğeni

Amazon’dan.

21 Beğeni

23 Beğeni

31 Beğeni

1. Orhanlı Zeytin Hasadı Festivali’nden. :smiley:
26 Beğeni

Amazon.

29 Beğeni