Satın Aldığınız Yeni Kitaplar

Amazonda 718,80 TL olduğunu görünce dayanamadım aldım.

25 Beğeni

Eversion’ın konusu çok ilgimi çekti. İlk onu okuyacağım.

28 Beğeni

BKM alışverişim.:saluting_face:

31 Beğeni

Hocam koleksiyon enfes görünüyor bunları nereden aldınız? Toplu veya tek tek alabileceğim bir yer var mı?

1) Orhan Veli - Bütün Hikayeler

1. Amin Maalouf - Semerkant
  2. Hüseyin Rahmi Gürpınar - Efsuncu Baba
  3. Hüseyin Rahmi Gürpınar - Metres*
  4. Hüseyin Rahmi Gürpınar - Kokotlar Mektebi*
  5. William Hope Hodgson - Sınırdaki Ev
  6. Arkadi ve Boris Strugatski - Tanrı Olmak Zor İş
12 Beğeni

Hocam çok iyi bir sergi kataloğu aldınız. Çok iyi bir belgedir. İyi araştırmalar dilerim.

1 Beğeni

Şu 4 kitap 272 TL. Nostalji yaşattılar fiyatlarıyla.

29 Beğeni

D&R son zamanlar en iyi indirimleri yapıyor sanki.

19 Beğeni

19 Beğeni

Arkadaşlar merhaba buraya mı atayım bu konuyu bilmiyorum ama ısrarla bandrolü atmaması sahte ürün şüphesi uyandırdı .Yine de vebale girmek istemedim biri bakabilir mi eğer sahte ürünü orjinal diye satıyorsa şikayet edeceğim .Tek resim yüklemiş .

6 Beğeni

3 tane resim yüklenmiş gözüküyor.

https://dolap.com/profil/dolap231259840

https://dolap.com/urun/diger-murdum-fantastik-macera-az-kullanilmis-dolap231259840-438124624

2 Beğeni

Youtube canlı müzayedelerden bu gün gelenler , tuzlu oldu ama koleksiyonerliğe geçiş için gerekli.

10 Beğeni

Şimdi gördüm ,bandrolü kontrol ettim orjinal gözüküyor.Sipariş geçtim,teşekkür ederim.:saluting_face:

Afedersiniz alıntı ile cevaplamışım gönderiyi.

Dikkat edin gerçek bandrol ile çekilmiş fotoğrafları kullanıp korsan baskısını satanlar var.

1 Beğeni

Aaaa böyle bir durumda iade etme hakkım olur mu ,sipariş verdim ama içime kurt düştü ,bandrollü resimde dikkatli baktığımda iki tana kitap var zaten .Acaba biri replika mı .!

Dolapta sistem nasıl bilmiyorum ama Gardropsta bandrol resmi olmasına rağmen sahte kitap gelmişti durumu kanıtladığım halde iade kabul etmemişlerdi

1 Beğeni

İptal ettirdim siparişi daha doğrusu satıcıya söyledim o iptal etti .Böylece bu kitap hayalimiz başka bir bahara kaldı hocam :joy:

1 Beğeni

Selamlar, bu ürün sahte . kapakta ki yazı hafif kabartmalı ve gölgeleme ve parlatma gibi efektler var. Yayınevi Bkk ‘ da tek bir tarz kullandı başlıklarda. Sahafları dolaşırken böyle çok kopyayla karşılaşıp inceleme fırsatı buldum. Bazı korsanlar orjinalinden bile daha kaliteli basılmış itiraf etmek lazım ama işte en nihayetinde korsan. Hiç barkodlara da kanmayın bütün korsanlara artık barkod koyuyorlar o işi çok basit hallediyorlar. Korsan alınıp okunur mu , bal gibi de alınır okunur ama orjinal diyerek uç noktalarda fiyatlara almayın.

12 Beğeni

Çok teşekkür ederim Burcu hanım içimde ukte kalmıştı bu ürün için ama şimdi iptal ettiğim için rahatım .:folded_hands: