Satın Aldığınız Yeni Kitaplar

Başkanım şunları türlerine göre ayır gözünü seveyim okb’lilerin tansiyonu düştü. :smiley:

9 Beğeni

Çok haklı isyan, aslında ben de benzer düşünen biriyim ama nedense bu kez hızlıca çekip atayım derken aklıma bile gelmedi. :sweat_smile: Düzenleyip tekrar çekerim, düzeliriz. :smiling_face_with_tear:

2 Beğeni

Yakın dönemde okuyacağımı düşünmüyorum ama çok önerilmişti bana da ondan aldım. Yazarın dili aşırı basit A1 ingilizce ama hikâye çok iyi: Bir kadın karakter kardeşinin intikamını almak için seri katile dönüşüyor onu durdurmaya çalışan FBI ajanı ile yakınlık yaşıyorlar sonra. Romantik Gerilim

3 Beğeni

Ben de övgü dolu yorumlar okudum ama yakın çevremden okuyup öneren olmadıkça almayı erteledim. Bu aldığınız yanlardan açılan figürlü baskı mı?

3 Beğeni

Yok kutulu set almadım ben arada gereksiz 300 TL oynuyordu. Düz özel baskı aldım. Tekli olarak basılanların kapağını hiç sevmedim.

3 Beğeni

Bu kampanya linki var mı acaba göremedim ben

1 Beğeni

Teşekkür ederim cevapların için. Ben de içlerinden bu baskıyı daha çok sevdim.

3 Beğeni

Tabii ki;

https://www.hepsiburada.com/kampanyalar/bkm-kitap-magazasinda-kitaplarda-5-kitap-250-tl

3 Beğeni

Amazon.

32 Beğeni

Amazon

29 Beğeni

Hepsiburada Bkmkitap 5 kitap 250 TL kampanyasından aldıklarım.

Bunlar da Amazon’dan. Zehirli Kadeh’ten beklentim yüksek. Redditte harika yorumlar okudum hakkında. Neredeyse beğenmeyen yok. Umarım devamını getirir Nemesis Kitap.

27 Beğeni

Amazon, kutuda oraya buraya çarparak gelmişler biraz köşeler gitmiş.

25 Beğeni

Biraz geç oldu ama Kitapyurdu İthaki %50 Kampanyasından aldıklarım.

30 Beğeni

26 Beğeni

29 Beğeni

32 Beğeni

Kitap içindeki resimlerden örnek gönderebilir misin?

1 Beğeni

19 Beğeni

31 Beğeni

20 Beğeni