Satın Aldığınız Yeni Kitaplar

Bunu gerçekleştirebilecek kişi Bezos bence de, belki 10 yıla değil ama kesin bahsettiğiniz hale evrilecek. Sektör için ne anlama geleceğini merak ediyorum bir yandan, yayınevleri, çevirmeler, editörler, matbaalar…

4 Beğeni

Güzel bir öngörü olursa, dil bariyeri, kitaplara ulaşmak , hepsi ortadan kalkar. Tek sorun bir şirketin kontrolüne girdiğinde verinin güvenilirliği vs gibi şeyler soru işareti olabilir.

Gelişmenin gerisinde kalan sistemler bence yok olmalıdır. Türkiye de ne yazık ki yayınevleri bu bu geçişi yapamadılar. Ben ekitap olayında İş Bankası Kültür yayınlarının bu işi başlatabileceğini düşünüyordum ama o da yapmadı.

@Pyrewrath Seriye başlamak için hayatımda belirlediğim bir nokta var. O noktaya erişirsem başlayacağım.

5 Beğeni

Umarım tez zamanda ulaşabilirsin o noktaya diyelim o zaman :slight_smile:

1 Beğeni

Akıma ben de katıldım.

21 Beğeni

Hediye :wrapped_gift:

21 Beğeni

Amazon Us siparişleri 15 günde gelirken, DE’den aldığım kitaplar 1.5 ayın sonunda geldi. Açıkçası ümidi kesmiştim, iptal edilir diye düşünüyordum. Bu baskıyı ise reelslerde her gördüğümde içim gidiyordu sonunda kavuşmuş oldum. :drooling_face: Athica keşke İtalyanlar ve Fransızlardan örnek alsa…

Bunlarla birlikte Final Fantasy 7 ve 16 sanat kitapları tamamlanmış oldu. :hanci:

27 Beğeni

14 Beğeni

Berserk’in bu baskısını bugün üçüncüye görüyorum. Almam için bir işaret midir? :grin:

4 Beğeni

Bu işaretleri dikkate almalısın.

6 Beğeni

11 Beğeni