Sayı #122: "Hurda Öyküleri"

Öykü Seçkisi'nde okumak için: Sayı #122: “Hurda Öyküleri” – Aylık Öykü Seçkisi

image

Çizim: Eren Ersoy Kara ceketli insanlar giysilerinden sıyrılıyor. İçlerinden can çıkmazsa hurda çıkıyor. Kalpleri ve mideleri. Kolları ve bacakları. Eskiciye sattığınız, ömrü henüz tükenmemiş nesneler birilerine vücut vermiş. Aramızdalar. Gıcırdayarak etrafımızda dolaşıyorlar. Sıcak olmayan bakışları ve ritmik adımları var. Gür sesleri ve soğuk demirden elleri var. Bazılarımızdan biraz farklı ama en az bizim kadar canlı.… (DEVAMI…)

6 Beğeni

Katılan herkesin kalemine ve emeğine sağlık. Gelecek seçkiye yazarım, diyordum ama o da olmayacak galiba :slight_smile:.

4 Beğeni

Emeği geçen herkesin eline sağlık ve şimdiden okuyan, okuyacak olan ve yorumlayanların da :slight_smile:

4 Beğeni

Her zamanki gibi muazzam bir sayı daha. :ribbon: Hem aşina oldupum isimler hem de yepyeni isimler. Yeni sayı kutlu olsun o zaman :slight_smile:

3 Beğeni

Bu ay aranızda olmamak üzücü olsa da harika öykülere okuyucu olarak katılmakla avunuyorum. Emeği geçen herkese selamlar…

4 Beğeni

Farkettim ki onca iş güç arasında her ay yeni bir öyküyle burada bulunmak çok vakit alıcı bir durum olmasa da buna diğer öykülerle etkileşim halinde olmayı yani onları da okuyup yorumlaşmayı eklemek gerçekten işin boyutunu değiştirebiliyor. Yine de fırsat bulduğum takdirde herkesin öyküsünü okumak isterim. :slight_smile:

1 Beğeni

Okumak hem birbirimizin gelişimine hem kendi vizyonumuza katkı sağlıyor. İyi iletişim kurabilenler ve birbirlerinin öykü tarzını bilenler daha çok yorumluyor birbirini. Seçki şahane Bi okul. Bizde sıra arkadaşlarıyız. Okuyalım, okunalım, okutalım.

5 Beğeni

Haklısınız. Sizin öykünüzle başlayarak yola koyuluyorum. :slight_smile:

3 Beğeni

@gayekcelik e katılıyorum. Yazdıklarının okunmamasını ve yorumlanmamasını isteyen yazar/yazan var mıdır bilmiyorum :slight_smile:
Ben bu platforma -geç de olsa- katıldığımdan beri, elimden geldiğince okuyup kendimce yorum yapmaya çalışıyorum. Bundan da keyif alıyorum. Umarım böyle de devam eder.

2 Beğeni