Öykü Seçkisi'nde okumak için: Sayı #134: “Gölge Öyküleri” – Aylık Öykü Seçkisi
Çizim: Eylül Ertaş Peşinizde. Ondan kurtulamıyorsunuz. Asla yeterince hızlı koşamayacaksınız. Birlikte yaşamayı öğrenmek tek çözüm. Ya da güneş açıları üzerine kafa yorabilirsiniz. Bunun için fazla yorgunsunuz. Hissettirmeseniz de, kaçmaktan yoruldunuz. Dik ışınlar size göre değil. Gölgeyi kabullenme vakti. En iyi kabullenişler bazen sıkı bir öyküden sonraya denk geliyor. Gölge bunu biliyor. Size dokunup, “Tamam,” diyor.… (DEVAMI…)
Merhabalar, bu kez seçkiye zaman çizgisinde kuralsızca dolaştığım bir hikaye ile katıldım. 3. Gerçeklik: Yerle Dip Arasında adlı öykümle. Yorumlarınızı merakla bekliyorum. Öyküm ile ilgili yaptığım photoshop tasarımını buraya da eklemek istedim.
Bu konu başlığı her türe gebe. İlginç hikayeler çıkabilir.
Geçen ay müthiş bir okuma durgunluğu vardı üzerimde. Zar zor kitap okuyabildim. Bir önceki temadaki öykülere de bakamadım hiç. Bu ay üzerimden şu durgunluğu atabilirsem hem önceki temadan birkaç öykü hem de bu temadan birkaç öykü okuyup incelemeye, eleştirmeye çalışacağım. Gözüme çok ilgi çekici öykü başlıkları çarptı. Yine çok güzel öyküler olduğuna eminim. Kendi öyküm için aynısını söyleyemeyeceğim ama . Nedense pek beğenmediğim bir öykü oldu.
Sonunda… Bir kere daha seçkiye deneme gönderdiğim için mutluyum. İlgili arkadaşlara bir kere daha teşekkür ederim Sayelerinde sesimi duyurabileceğim bir yer var. Yeni konu ise zor “Zombi” hadi bakalım hepimize kolay gelsin.
Masal sevdalısı olan ben yine kafiyelerle dolu bir masal yazdım Gölge teması için. Pembe Peri ve Uçan Prens benim gibi masal sevenlere keyifli bir okuma vadediyor, ben yazdım diye demiyorum tabi Seçkideki diğer öyküleri heyecanla okumaya başladım, herkesin kalemine sağlık!