Sayı #135: "Zombi Öyküleri"

Öykü Seçkisi'nde okumak için: Sayı #135: “Zombi Öyküleri” – Aylık Öykü Seçkisi

image

Çizim: Pınar Gökoğlu Kurmacanın bizi gerçek hayat kadar şaşırtmayı başaramadığı bir yıl oluyor. Tam şu an, bir zombi salgınının başladığı haberi gelse durumu yadırgayacak kişi sayısı çok az. Artık şaşırmak istemiyoruz. Belki güvenli bir saha bulup orada biraz nefes almak herkese iyi gelir. Edebiyat, içindeki tüm karanlığa rağmen hayattan daha güvenli. Zombi Öyküleri sizi güvenli… (DEVAMI…)

7 Beğeni

Yine güzel bir konu varmış, kaçırdık. Emeği geçenlerin ellerine sağlık.

1 Beğeni

Herkeslere Günaydın:
Bekleyişim sona erdi ve kavuştum 135 aydır devam eden serginin bu ayki sayısına. Kendimi galeriye eserini teslim etmiş ve karma sergide görmek isteyen sabırsız ressama benzetiyorum. Bu sabah gördüm ve rahatladım. Ve hayalim kendi eserlerimden oluşan bir -yada aç gözlüce olmayacaksa birkaç sergi daha ileri gideyim sergiler ve sergiler açabilmek. Şimdi iş resmimim önünde dikilip inceleyecek sanatseverleri beklemek. Daha güzeli bir sonraki sergi için düşünmeye kurgulamaya başlamak. Bu arada temeyı tamamlayan o görseller olmazsa olmaz. Bu ayki çizim çok güzel, Kışın karın beyazlığı ve kanın kırmızılığı, maviye çalan gri gökyüzü konunun özüne inmiş. Pınar Gökoğlunun eline sağlık. Tam 29 öykü var ve ne mutlu bana ki içlerinden birini yazabildim. Daha ne diyeyim iyi okumalar…

3 Beğeni

Bu öyküleri topluca bir dergi gibi PDF indirme imkanı olsa keşke, işyerinde surf yapamıyoruz ama evden pdf indirip burda okumak imkanımız olurdu…

1 Beğeni
3 Beğeni

Herkese merhaba Kayıp Rıhtım’ın sevgili yolcuları. Birkaç senedir kendim yazıp kendim okuduğum bir döngüden çıkmak için attığım ilk adımın mahsulünü bu ayki öykülerin arasında bulabilirsiniz. Öykümü okumaya vakit ayırmak isteyenlerden ricam; beğendiğiniz/beğenmediğiniz yerleri, yazım, anlatım, akış sorunlarını, gidişatta gördüğünüz aksalıklarda düzeltilmesinin uygun olacağını düşündüğünüz yerleri, kısacası gördüğünüz hataları veya beğenilerinizi yazarak beni eleştirmeniz.

Düşüncelerinizi öykünün altına ya da isterseniz mesaj yoluyla bana iletebilirsiniz. Şimdiden teşekkür ederim.

1 Beğeni

Merhabalar seckinin bu sayısında daha önce hiç denemediğim bir konuda zombi öyküsü yazmaya çalıştım. Aslında güçlü bir konu bulduğumu düşünüyorum. Fakat çok acele yazdığım ve yanlislarimi düzeltme imkanı bulamadığım için yazım yanlışlarım anlatım dilinde karmaşıklığa sebep oldu. Fakat yine de ilginç bir konu yakaladigimi düşünüyorum ve okumaya değer diyorum. Sizleri oyküme davet ediyorum yorumlarınızı bekliyorum.

1 Beğeni

Mikroçip ne zaman geliyor?

1 Beğeni

sanırım eli kulağında…

1 Beğeni