Sayı #147: "Minotor Öyküleri"

Öykü Seçkisi'nde okumak için: Sayı #147: “Minotor Öyküleri” – Aylık Öykü Seçkisi

image

Çizim: Gizem Tezcan Labirentten çıkmak imkânsız. Her gün sonu gelmeyen bir kovalamanın tekrarından ibaret. Sadece kaçıyoruz. Yakalanırsak ne olacağını bilmiyoruz. Bilmemek dehşet veriyor. Minotor peşimizde. Koşarken aklımızdan hikâyeler geçiriyoruz. Dehşeti dizginlemeye yardımcı olabilecek öyküler. Bazıları gerçekten yardım ediyor. Birçoğu sadece daha hızlı koşmamıza neden oluyor. Belki minotor da bizi neden kovaladığını bilmiyor. Belki kaçışımız onu… (DEVAMI…)

1 Beğeni

Sonunda yayınlandı, katılanlara ve bu ayki sayının yayınlanmasında emeği geçenlere ve de bu güzel çizimi için Gizem Tezcan’a teşekkür ederim.

4 Beğeni

Keşke Mart ayının teması Ay Savaşçısı (Sailor Moon) olsaydı çünkü 7 Mart 1992 yılında ilk kez Ay Savaşçısı yayımlandı. Yani ekranlara merhaba demesinin üzerinde 30 yıl geçecek 7 Mart’ta. 30 Haziran, animenin başkarakteri Usagi’nin doğum günüdür. Bu yıl içinde bir ayın teması Ay Savaşçısı olsun. Daha önce Hayran Kurgu öyküleri düzenlediniz. O günleri kaçırdım. Ay Savaşçısı tema olursa animenin devamı yazdığım ilk bölümü göndereceğim. 1997-2001 yıllarında TRT 1’de Türkiye Türkçesi dublajlı yayımlandı ve belli bir kitlesi oldu ülkemizde.

Selamlar, Hikayelerin kendi sayfalarının üst kısmındaki Yorum Bırak button’u ilgili hikaye sayfasına götürmüyor. Kontrol edebilir misiniz?
Sevgiler ve selamlar
Dipsiz