Sayı #154: "Zaman Yolculuğu Öyküleri"

Öykü Seçkisi'nde okumak için: Sayı #154: “Zaman Yolculuğu Öyküleri” – Aylık Öykü Seçkisi

image

Çizim: Furkan Sarıkaya Zaman yolculuğu gerçek olsaydı, zamanda geriye gidip bu sayıyı Ekim 2022’de yayınlardık. Ne yazık ki zamana sözümüz geçmiyor, geciken dünyaların ortasında günü yakalamaya çalışıyoruz. Yine de bırakmak gibi bir niyetimiz yok. Söze, “154. defa…” diye başlayınca geçmişte adım adım dizdiğimiz tuğlalar, bizlere yarın için devam etme gücü veriyor. Ayağımızı sağlam bir zemine… (DEVAMI…)

7 Beğeni

Vay vay vay kimler gelmiş
Günlerdir nerelerdeymiş
Hoş gelmiş! :slight_smile:

Bu şarkıyı bu sayıya armağan ediyorum:

3 Beğeni

Ahhh ne kadar sevindim sevgili dostlar inanamazsınız :)) Özellikle attığım mallilerle darladığım editör ekibi derin oh çekmiştir ‘‘Sonunda kurtulduk şundan’’ diye :)) Kendilerine çok teşekkür ediyorum bana sabırla nazik yanıtlar verdikleri için tabii. Ve emeklerine sağlık…

Ama 3 hafta oldu abi haksız mıydım???

4 Beğeni

Sonunda beklediğimiz tema yayınlandı. :smiley: Elimden geldiğince her öyküyü okuyacağım ve dilim döndükçe yorumlamaya çalışacağım. Temanın Bilimkurgu olması tüm öyküleri okumak için daha bir heveslendiriyor beni. Furkan Sarıkaya’nın çizimi de harika.

4 Beğeni

Sanırım yirmi dokuz öykü var. Bu yirmi dokuz emek, göz nuru demek. Yazıp gönderen ve onları yayınlamayan herkese bir kere daha teşekkür ediyorum sizlere…

4 Beğeni

Aranızda olmak çok güzel. Öyküme yer verdiğiniz için teşekkür ederim.
Yazanların ilhamı bol, kalemleri daim olsun.
Bütün öyküleri okumak için sabırsızlanıyorum.

1 Beğeni

Çok güzel bir konuydu benimde bu sayıda bir hikayem var yayınlandığı için sonsuz mutluluk duydum​. Bu mükemmel platform için çok teşekkürler.Öyküm “Katiska” okursanız lütfen yorum yapmayı ihmal etmeyin.:slightly_smiling_face:

2 Beğeni