Sayı #155: "Suç Öyküleri"

Öykü Seçkisi'nde okumak için: Sayı #155: “Suç Öyküleri” – Aylık Öykü Seçkisi

image

Çizim: Midjourney Tarih boyunca suçun kapsamı zamanın ruhuna ve coğrafyalara göre değişti. Ortaçağda cadılık yapmak suçtu. Galileo Galilei, uzayı gözlemlediği ve Dünya’nın evrenin merkezi olmadığını söylediği için suçluydu. Sokrates, tanrılara saygısızlık yaptığı için idama mahkûm edilmişti. Kapsam değişse de suç kavramı hep elimizden tuttu. Bazen sadece var olmak bile suçun kendisine dönüştü. Hayatın bu denli… (DEVAMI…)

11 Beğeni

Yeni sayı hayırlı olsun, emeği geçenlere teşekkürler. :smiling_face_with_three_hearts:

5 Beğeni

İki rakam var yukarıda 155 ve 36. Yüz elli beş sayıdır devam eden bir maraton ve otuz altı arkadaşımızın yazdığı öykü. Bu yazdıklarım birilerine şirinlik veya yalakalık gibi görünüyor olabilir ama sonuna kadar hak ettiklerini düşünüyorum. Emeği geçenlere ve öykülerini gönderenlere ve de çizimleriyle katkıda bulunanlara teşekkürler…

4 Beğeni

Uzun zaman sonra yeniden burda olmak güzel. :heart:

3 Beğeni

Tema harika,öyküler heyecanlı yeni yıla bu sürükleyici kısa hikayelerle giren herkese macera dolu bir yıl dilerim :partying_face::christmas_tree:

4 Beğeni

Bu konu için öykü göndermek istedim ama zamanı kaçırdım yayımlanmasını beklerken aklımda hep acaba yollasam kabul edilir mi düşüncesi oldu aman edilmez zaten diye tamamlamadım.
Keşke arada serbest tema gibi kaçırılan temalarda rasgele öyküler göndersek onları da yayınlasanız :slight_smile: