Sayı #163: "Paralel Evren Öyküleri"

Öykü Seçkisi'nde okumak için: Sayı #163: “Paralel Evren Öyküleri” – Aylık Öykü Seçkisi

image

İllüstrasyon: Berna Mutlu Gerçeğin sınırlarını zorlamak, bilinmeyeni keşfetmek ve hayal gücünün derinliklerine yolculuk etmek… Bu ay, sizleri bambaşka dünyaların kapılarını aralamaya davet ediyoruz. “Paralel Evren” teması ile alternatif gerçekliklere doğru bir yolculuğa çıkıyoruz. Paralel evrenler sadece bilimkurgu yazarlarının değil, aynı zamanda felsefecilerin, fizikçilerin ve hayalperestlerin de ilgisini çeken gizemli bir kavram. Her adımda başka bir… (DEVAMI…)

9 Beğeni

Hadi gözünüz aydın arkadaşlar. Elimden geldiğince bazı öyküleri okuyup yorumlamaya çalışacağım. Bu sayının Bilimkurgu olması okuma hevesimi daha da artırıyor. Ben de bir öyküyle katılmak istiyordum ama öykümü başka bir yere gönderdim. :slight_smile:

5 Beğeni

Hayırlı olsun. :slight_smile: Bu sayıya öykü yetiştiremedim, bu aylık sadece okuyucuyum.

5 Beğeni

Çok teşekkürler! Ben de elimden geldiğince tüm öyküleri okumaya çalışacağım.

3 Beğeni

Bu kadar beklemenin karşılığı bu mu olmalıydı? Öykümün yayınlanmamasının herhangi bir nedeni bile bildirilmedi. Üç ay boyunca her gün bu seçkiyi takip ettim. Yazıklar olsun hepinize.

1 Beğeni

Biraz sert olmuş… hatta çok sert olmuş. Eminim bir açıklama yapacaklardır. Amatörce yol almaya çalışan bir yerde o Tür gecikmeler hoş görülmelidir diye düşünüyorum.
Bu arada Şükür kavuşturana. Yazan arkadaşlara teşekkürler hepsini okumaya çalışacağım

2 Beğeni

Hayal kırıklığınızı anlıyorum. İnanır mısınız dün sabahtan akşama kadar, belki bir 1 milyon kez girdim siteye Paralel Evren yayınlandı mı diye. Ama yaklaşımınız biraz kaba olmuş. Editörlerin bir öyküyü neden yayınladıkları ya da yayınlamadıkları ile ilgili olarak açıklama yapma zorunluluğu yok. Ama eminim kendilerine bir e-posta gönderip o şekilde iletişime geçerek sorunuza yanıt arasaydınız, tatmin edici bir cevap verirlerdi.

Biraz zaman alsa da tüm öyküleri okuyup, naçizane genel bir değerlendirme yaparım diye düşünüyorum. Belki hep beraber üzerinde konuşuruz.

2 Beğeni

Öykü Gönderim Koşulları

1. Öykülerinizin yayın programına alınması durumunda size ayrıca dönüş yapılmaz. Fakat metniniz uygun bulunmadıysa öykünüzün neden yayınlanmayacağıyla ilgili bir geri dönüş e-postası mutlaka gönderilir.

buna ne diyeceksiniz?

1 Beğeni

Bir iletişim kopukluğu var zaar. Bir cevap yazacaklardır elbet.
Şimdi siz neden cevap verdiğimi neden hariçten gazel okuduğumu soracaksınız. Bir somut cevabım yok. Ama uzun zamandır bu forumdayım ve aylardır denemelerimi gönderiyorum. En az sizin kadar merak içindeydim bu ayki gecikmeden dolayı. Dedim ya bir cevap verirler. İyi akşamlar.

1 Beğeni

Merhaba, bana kalırsa yine de bu madde onları zorunlu kılmıyor. Ama belli ki sizi bilgilendirecekler. Keşke o sert tepkiyi vermeseydiniz. İtirazımız buraya aslında. Başınızı daha fazla ağrıtmayayım. Umarım bir sonraki seçkide öykünüzü okuma şansı yakalarız.

1 Beğeni

Merhaba, forumda kendi öykülerinizden başka bir öykü okudunuz mu?
Veya yorumladınız mı?

1 Beğeni

İyi akşamlar
Sanırım küçük bir sorunumuz var. Öykülerin ana sayfasında katılımcıları saydığımda 26 çıkıyor. Ama az önce girdiğim “Adam” öyküsünün sonunda sayıyı saydığımda 41 çıkıyor. Ben mi yanlış sayıyorum yoksa çok mu yorgunum. Üçüncü ihtimal acaba bu arkadaşlar mı bekledik yani yayınlanmadı ki gecikmenin sebebi bu bekleme miydi?

1 Beğeni