Öykü Seçkisi'nde okumak için: Sayı #164: “Nükleer Kıyamet Öyküleri” – Aylık Öykü Seçkisi
Çizim: OpenArt AI Tarih boyunca insanlık büyük güçlerin ve keşiflerin peşinden koştu. Fakat bu güçler ve keşifler her zaman beraberinde sorumluluk ve tehlike getirdi. Nükleer enerji, atomun parçalanmasıyla ortaya çıkan muazzam güç; bir yandan insanlığa sonsuz enerji vadederken, diğer yandan yok edici bir felaketin kapısını araladı. II. Dünya Savaşı’nın sonlarına doğru Hiroşima ve Nagazaki’de yaşanan… (DEVAMI…)
7 Beğeni
Çok teşekkürler. Emeklerinize sağlık!
1 Beğeni
Sadece bu ay için öykü yazanlar bile birbirlerinin öyküsünü okusa epey ilgi doğar ama herkes sadece kendisi okunsun istiyor :))
1 Beğeni
Öykülerin yorumsuz kalmasına bazen çok da şaşırmamak gerekiyor. Çoğu sadece yazmak için yazıldığından ben yapacak yorum bulamıyorum. Yani ortada okurun merakını çekecek bir şey olmayınca insan ne yazacağını bilemiyor. Belirli kriterleri karşılayan öykülerin seçkiye girmesi fikrimi hala savunuyorum ama dikkate alınacağını sanmıyorum. Neyse arada sırada okumaya devam bakalım.
5 Beğeni