Sayı #166: "Buzul Öyküleri"

Öykü Seçkisi'nde okumak için: Sayı #166: “Buzul Öyküleri” – Aylık Öykü Seçkisi

image

Çizim: DALL-E Buzul çağının sessiz tanıkları, beyaz örtülerinin altında sakladıkları binlerce yıllık hikâyelerle karşımızda. Donmuş derinliklerin büyüsü, yalnızca soğuğun değil, aynı zamanda çağlara meydan okuyan bir hafızanın izlerini taşıyor. Her çatlak, her kristal, her buz parçası; artık fısıltılara karışmış bir efsanenin kesitlerini sunuyor ve yalnızlığın sonsuz şiirlerini yazıyor. Bu ay, kelimelerimiz sizi sessizliğin hüküm sürdüğü… (DEVAMI…)

7 Beğeni

çok teşekkürler. ara giderek açılıyor ve her seferinde yoksa bu kez son muydu diye korkuyorum )

1 Beğeni

Şükürler olsun. Tam 166 sayı olmuş.Böyle bir geleneği sürdürmek zordur… Umarım daha uzun yıllar sürer. Emeği geçen herkese bir kere daha minnettarlığımı sunuyorum

1 Beğeni

Sonraki tarih nisan. Artık yılda 2 falan yayınlanacak galiba

Takdir yönetimin ama hiç olmazsa yılda dört sayı olsun yani üç ayda bir; İlkbahar, yaz, sonbahar kış gibi

3 Beğeni

Özlemiştik, hoş geldi. Emeği geçen herkesin emeğine sağlık. :slight_smile:

Bence de yılda en azından dört sayı olabilir -eskisi gibi ayda bir olması harika olurdu ama sıfır yerine üç ayda bire de razıyız-. Ya da bir duyuruyla ekibe alım yapılabilir, eminim Rıhtım’da hikâyeleri okumaya, tasniflemeye vs. yardımcı olabilecek birçok kişi vardır.

4 Beğeni

Maske ” temalı öykülerinizi 5 Nisan 2025 tarihine kadar oykuseckisi@gmail.com adresine gönderebilirsiniz. Eserlerinizi göndermeden önce Öykü Gönderim Koşulları’na göz atmayı lütfen unutmayın

5 Nisan nedir ya arada birşey mi kaçırdım? Çok fazla değil mi @magicalbronze

2 Beğeni

Gerek işlerden, gerek hastalığımdan dolayı inanın çok fazla vakit kalmıyor. İşi de hakkıyla yapmak istediğimiz için araya böyle 2 aylık zaman dilimleri koymamız gerekiyor.

Yeni sayıda öncekilere göre arayı biraz uzattığımızın farkındayız. Ancak elimizden geldiğince Seçki’yi devam ettirmek için uğraşacağız, tarihin tozlu raflarına gömülmek yok, buralardayız :krs: Yeni sayıyı da özellikle belirtilen tarihten çok kısa süre sonrasında yayımlamak için ayrıca uğraş vereceğiz :pray:

7 Beğeni

Geçmiş olsun. Sağlık her şeyden önce gelir.

2 Beğeni