Kesinlikle! 1 masa ve 3 sandalye talep ediyorum yetkililerden.
Ekleme: @SJack hocamın bilgilendirmesine göre PKD reis android dansöz de getirmiş sandalye sayısını 4 yapalım lütfen.
Sizin masada yancı da olabilirim
Çaylar yancıya ait ama. Philip K. Dick biraz çok içer kafa ütüleyebilir haberiniz olsun. Wells ve Asimov’un durumu dengelemesi olası ama PKD bu her an her şey olabilir.
Hm ilginç bir masaymış ama böyle bir masanın çayları ödenir yani, sorun değil Olsun, Pkd anlatsın ben dinlerim.
Jose Saramago, Jack London, George Orwell’lı masa aradım ama yok. Sana da kantinde yer veriyim mi ya da kasada, garson @barbaros olmuş
Kasada çalışabilirim. Açık çıkarsa ne olacak?
Böyle yazarlar var. Bu yazarların olduğu yerde çay en az 50 dolar olur. Forumdan herkes 1 çay içebilmeyi başarırsa inşallah kasada açık falan kalmaz O masa benim, şu masa benim demeyi biliyorlar madem o çay içilecek
@SJack parayı peşin alırız her ihtimale karşı
Açık çıkarsa Agatha Christie ablamız çözer ne olduğunu. (Briç masasındaki cinayet kitabı da konuya uyuyor).
Hangi masa Efe Gold içiyorsa.
Senin masa burası ama bence dikkatlı ol, bu masada herkes sırayla birbirine “devgenç” tokatı atıyor.
“En devgenç benim, hayır ben devgencim, hakiki devgenç benim…”
- masa tabii ki.
Masada yaşayan sözde sadece G.R.R Martin var. Onu da darlayarak öldürür yerine Rothfuss’u getirirdim. Tak oynardık.
Diğerler sandalyelere de büyük ihtimalle Brandon Sanderson ile Joe Abercrombie’yi oturturdum.
Bu başlık çok komikti ya. Hortlatayım da üç yıl sonra biraz daha yazsın millet. Biraz daha gülelim.
O değil de 9. masada Beauvoir abla telef olmuş. Neyse ki Sartre’dan idmanlı.
Bir de 8. masa falan fanclub masası gibi kalmış.