Seri bitti 2021’de.
İki kitabı aldım yalnız bana mı öyle geldi yoksa yazı puntosu biraz küçük mü.?
Bu serinin devamından yok mu bir haber? Birkaç ay önce instagramdan yayınevine sormuş ancak cevap alamamıştım. Belki bilgisi olan biri görür diye buradan da şansımı deneyeyim.
Arada ben de soruyorum ama herhangi bir cevap alamadım.
Monokl Kitap yakın zamanda el değiştirdi arkadaşlar. Şu an bir yavaşlık veya aksama var ise onun etkisi olabilir.
Ekonomi veya başka nedenlerle yavaşlık anlaşılabilir ancak görüldüğü kadarıyla yayınevi kendini iletişime tamamen kapatmış. Şu aşamada en azından bilgilendirme geçseler konu hakkında yeterli.
Merhaba, Monokl Yayınları olarak geçtiğimiz Mart ayı içerisinde Sia Kitap çatısı altına katıldık. Yaz döneminde Monokl için yeni bir yayın takvimi hazırlanıyor olacak. Baskısı bitenler, yarım kalan seriler ve yeni kitapların hepsi şu an masada değerlendiriliyor. Bu çalışmalar biter bitmez belli olan kitaplar sırayla açıklanacak, takip edip ilgilendiğiniz için ayrıca çok teşekkür ederiz. En yakın zamanda güzel haberleri vermek dileğiyle.
Böyle bir cevap geldi. Yakın zamanda herhangi bir şey belli olmaz sanırım.
Teşekkürler bilgi için. Şimdilik yaza kadar bekleyeceğiz anlaşılan.
‘Senlin Yükseliyor’ serisinin 3.kitabından haber yok mu hala? Sosyal medya hesaplarından da takipteyim ama güncelleme yok bu konuyla ilgili. Bilgisi olan?
Umarız okuyucuyu yarı yolda bırakmazlar…
Ve aradan 3 ay geçer
Maalesef öyle. Tekrar sordum “bir gelişme var mı?” diye. Cevap gelirse buraya da yazarım.
3 ayı geçmiş.
Demek ki neymiş yayıncılar için zaman kavramı
çok az kaldı : 3,5 ay
az kaldı ; 7 ay
yakında : 12 ay
Bence durum daha da vahim. Şöyle bir cevap geldi. Daha görüşüyorlarmış
Aslında 2 kitabı aldım, okumadım henüz ama çok merak ediyorum seriyi. Bu gidişle sadece merak aşamasında kalacak gibi.
Sizinle aynı durumdayız bu kitaplar konusunda, ben de bekliyorum devam kitaplarını. Sia kitap yetkilisine X’te söylediğimi burada da yazayım. Benim Sia Kitap ve Monokl’a bakışımı ve ilişkimi bu serinin devam kitapları konusunda alacakları karar belirleyecek. Başladığı serileri yarım bırakan yayınevleri ile işim olmaz zira.
Teşekkürler.
Ölme eşeğim ölme…Daha görüşme yapılıyorsa işimiz var demektir. Ben de hiç girişmedim seriye, ilk kitabı alıp tamamlanmasını beklemeye koyuldum.
Garibim yazar şaşırmıştır. Ben Monokl a verdim basım hakkımı Sia kitap nerden çıktı diyordur. Adama anlatamazsın ki Türkiye’yi. Özelden yazalım yazara da yayınevi süreci hızlandırsın. Hepi topu 4 kitap okuyacağız çektiğimiz çileye bak.
Ben contact kısmından ilgili kitapların basımından sorumlu aracı firmaya e-posta gönderdim. Bilgisi aşağıda. İsteyen kopyalayıp kendisi de göndersin aynı mesajı. İnternet çağında yaşıyoruz madem bir faydasını görelim.
E-posta adresi ; info@sheilland.co.uk
Konu Kısmı : About : The Books of Babel Tetralogy / Josiah Bancroft
Yazı Google İngilizcesi (ek kısma da Türkçesini girdim ama Türkçesi sizin için, e-postada yok) : Good day, Mr. Sheil Land Associates;
I am writing to you from Türkiye. I am a reader of Mr. Josiah Bancroft’s The Books of Babel series. The first book, Senlin Ascends, was published in September 2021; the second book, Arm of the Sphinx, was published in July 2022. We have been waiting for the third volume to be published since July 2022. We know Mr. Bancroft’s fondness and respect for his readers. We kindly request him to take action to speed up the printing process in Türkiye.
With my love and respect. A Turkish fan of Bancroft.
Türkçesi : İyi günler dilerim Sayın Sheil Land Associates;
Size Türkiye’den yazıyorum. Sayın Josiah Bancroft’un The Books of Babel serisini takip eden bir okuruyum. İlk kitap Senlin Ascends Eylül 2021’de; ikinci kitap Arm of the Sphinx Temmuz 2022’de basıldı. Temmuz 2022’den beri üçüncü cildin basılmasını bekliyoruz. Sayın Bancroft’un okurlarına olan düşkünlüğünü ve saygısını biliyoruz. Türkiye’deki basım sürecinin hızlandırılması adına girişimde bulunmasını kendisinden rica ediyoruz.
Sevgi ve saygılarımla. Bancroft’un bir Türk hayranı.
Yanıt dönerlerse yazarım buraya. Forum olarak örgütlenebilsek topluca her gün mesaj atacaksın yabancı aracılara, yazara, bak bizimkiler nasıl tutuşuyorlar. Adrian Tchaikovsky’nin de serideki son kitabı hala basılacak. Onun yerine başka bir bağımsız kitabını bastılar. Aracı firmayı bulursam ona da e-posta göndericem.