Sessiz Gemi (Rıhtım'a Veda)

22 adet gönderi şu konuya taşındı: Rıhtım Kamarası

@alper @agape şurada lütfen yazışmayın paranoyak ettiniz paranoyak her seferinde gittiler mi diyorum. :confused:
Yok agape gitmez diyorum sonra bir başkası sonra yine agape ya diyorum ki herhalde bişi var bir bakiyim… Gidene elveda bitti gitti… Gelene de hoş geldin sayfamız var, korkutmayın :frowning:

7 Beğeni

@erce’ye katılıyorum. Bu ne ya artık konuda 15 mesaj birinin ayrılmasıyla veya dönmesiyle alakasız geyik yapmışsınız. Her böyle olduğunda kim ayrıldı bu kadar mesaj atıldığına göre aktif bir üye olmalı diye geriliyorum. Geyiğinizi başka başlıkta yapın. Özür dilerim biraz sert oldu ama artık dayanamadım. Bunu siz sevdiğim üyeler olduğunuz ve sürekli profil fotoğrafınızı son mesaj atanlarda görünce gerildiğim için yazıyorum.

5 Beğeni

Bayım, gerçekten bizim düşüncesizliğimiz kadar kabasınız. Hıh… :unamused:

@erce Ayrıca yüreğiniz hoplamayacaksa cadı olmanın ne manası kalır ki? :unamused:

6 Beğeni

Fazla sert olduysa özür dilerim. Sürekli gördüğüm bir sıkıntıydı birike birike bu mesaja ve size patladı. Hakikaten kurbağalarla konuşacağınız bir tane Cadı-Kurbağa muhabbetleri konusu açabilirsiniz ama. Veya Rıhtım Kamarası’nı kullanabilirsiniz. Benim için bu konuda konuşulmasın yeter.

1 Beğeni

Bir denetmen ve bir muhtar bu sohbetlerle bu konuda ne yapıyor böyle? Derhal söyleyin.

Yoksa gerekeni yapmaktan çekinmem.

Şaka bir yana mesajlar gerekli bölüme aktarılmıştır.

3 Beğeni

Bence artık kurbağa muhabbeti de sıktı insanları. Belki de bir süre kendi inime çekilip hiçliğimde vakit geçirsem iyi olacak.

10 Beğeni

Başlarda daha eğlenceliydi kabul ediyorum :slight_smile:

Bu başlıkta bu cümle bir geçici veda mesajı mı yoksa?

6 Beğeni

Evet, içinde saklı bir veda mesajı vardı. Bir süre kendisini göremeyeceğiz.

11 Beğeni

Konuya giren bağımlı mı oluyor nedir? Bırakmaya karar veriyor. Bu konunun acilen kilitlenmesi lazım. Konu sürekli tepedeydi bugün :sweat_smile:

Hatta demokrasi kazansın be seçim yaptırayım :krs:

Şıklar gayet açık ve net :slight_smile:
  • Konu kilitlensin. Gitmeye niyetlenen arkadaş olursa(ki olmasın) Rıhtım Kamarasına yazsın.
  • Konu kilitlenmesin ama kapatılsın. Gitmeye niyetlenen arkadaş olursa(ki olmasın) Rıhtım Kamarasına yazsın.

0 oylayanlar

Üzdü :frowning: :frowning:

4 Beğeni

Bir süre ama değil mi :pleading_face:

5 Beğeni

Koca forumda 12 kişi oylamış :sweat: Neyse denetmenlere çağrımdır sonuçlar ortada. Konuyu kilitleyelim gitsin :sweat_smile:

1 Beğeni

Sıkıntı “Cadı Denetmen” etiketini “Denetmen” etiketine döndürmüş olmaları. Bu konuda tek bir yorumum var.

Kaynasın kazanlar, mühürlensin kapılar
Hiçlik bekçisini yitirniş! Evlerine dönsün cadılar.

5 Beğeni

Özleyeceğiz. Hoş ben de çok var sayılmam ama.

5 Beğeni

Ben sonuçları göremediğim için bir şey yapmamaya karar verdim. :joy:

5 Beğeni

Adsız2

Oylamada bütün yollar Roma’ya çıkıyordu aslında ama yine de görsel atıyorum :sweat_smile:

8 Beğeni

Çoğunuz için bir anlam ifade ediyor muyum pek bilmiyorum ama burası benim için büyük anlam ifade ediyor o yüzden yazmak istedim.

Yarın itibariyle yatılı işe başlıyorum. Birkaç ay kadar birikim yapmaya çalışacağım. Dolayısıyla önümüzdeki birkaç ay buraya hiç vakit ayıramayacağıma eminim. Kimsenin aklı bende kalmasın bu adam nereye kayboldu demesin diye önceden söyleyeyim dedim. Ne zaman geri dönerim kesin bir fikrim yok ama en geç Eylül gibi tekrardan buralarda olurum herhalde.

Bu zamana kadar kırdığım veya yanlış anladığım biri varsa özür dilemiş olayım bu vesileyle de. Hepinize sevgilerimi iletiyorum. Görüşmek üzere kayıp rıhtım! :slight_smile:

48 Beğeni

Nezaketiniz için teşekkürler. Bir an önce dönmeniz dileğimle yeni işinizde başarılar dliyorum

1 Beğeni

İyi dilekleriniz için teşekkür ederim. @azizhayri @ilydious :slight_smile:

1 Beğeni