Sevdiğiniz Oyun Müzikleri

Bugları olmasa güzel oyun. Ama buglar insanı deli ediyor. Hayatım da gördüğüm en buglu oyun, her 10 dakikada bir tuş ayarı yaparak oynuyordum. Bunların dışında benim için efsane oyundur. Biraz çakma oyundur ama yine de iyi oyundur iyi :grinning:

Bildiğim kadarıyla internete 2. oyunun tr yaması var. Yamayı indirerek oynayabilirsiniz.

Edit: Darksiders 2 Deathinitive Edition Türkçe Yama İstek! | DonanımHaber Forum
İsterseniz buradan indirebilirsiniz.

Ben oynarken hiç bug ile karşılaşmadım ilginç. :thinking: Ben yama ararken tekrar çevrilememişti deathinitive için. Atılan link çalışıyorsa pc geçince indireceğim teşekkürler.

1 Beğeni

Öyle demeyin çok bug var. Oyundaki tuşlar hiç çalışmıyor. THQ o kısmı hiç yapamamış.

Birinci oyundan bahsediyoruz demi? :thinking: İkinci oyun bug yuvası olduğu için yeni hali çıktığını biliyorum ama ilk oyunda cidden ya denk gelmedim ya geldim fark etmedim bilmiyorum. Aklıma gelen tek bug ruin’e atlayıp yerin altında sonsuza kadar düşmek vardı bir kaç kere başıma gelen. Birde iki çatlak arasında bir kaç saniyelik atlama pozisyonunda takılı kalmak. Bu ikisi dışında başıma gelen bir bug hatırlamıyorum. :thinking: Gerçi bundan önce de hiç hatırlamıyorum diyordum. Bu ikisi aklıma geldiyse dahası da vardır muhtemelen. :smiley:

1 Beğeni

Pc den pc değişiyor. Sanırım benim şansız bir anıma geldi.

1 Beğeni

Cyberpunk’ta Witcher esintileri güzel bir sürpriz oldu.

2 Beğeni

Skyrim’in müziği güzel ama Morrowind daha güzel…

1 Beğeni

Oyunun sonunda bu müziğin girdiği sahne ve orada yaşananlar bile asla unutamayacağım bir anı olarak kalacak :slight_smile:

1 Beğeni
1 Beğeni

3 ay oldu hala dinliyorum bende.

1 Beğeni

Mystery Man

Aha, arayıp bulamadığım başlıklardan biriymiş bu. Çalışırken arka plan müziği olarak oyun müziği dinlerim hep, sık dinlediklerimin bir kısmını paylaşayım sizinle de:

Nier (hem orijinali hem de automata’sı) müzikleri çok güzel mesela:

Hollow Knight müziklerinin hepsi beklenmedik küçük hazineler adeta:

Hollow Knight: yürekler dağlanırdı edition:

Oyun müziği denince Dark Souls paylaşmadan olmaz. Mesela burda dahi bir arkadaş müziğin arkasına Dancer reizin ayak seslerini eklemiş. Harika bir ambiyans:

Gwyn, Lord of Cinder olmazsa tabi ki bu bir liste olmazdı:

Abyss Watchers müziğinde arkadaki latince chant’lar oyun lore’u içerisinde anlamlıymış (sözler yorumlarda var). Bunu öğrendiğimde bir kaç kat daha beğendim valla:

Ori and the Blind Forest - Light Of Nibel:

Aynı oyundan:

Sanat eseri oyunun sanat eseri müziği Shadow of the Colossus - The Opened Way:

Medal of honorun müziği gerçekten efsanedir…

3 Beğeni
2 Beğeni
1 Beğeni

5 ay olmuş yeniden paylaşabilirim. :slight_smile: Oyunda arka planda bu müzik varken olan sahnelerin, konuşmaların çarpıcı bir yanı yok ama müzik nedeniyle o sahneyi seviyorum.

2 Beğeni