Oyuna pek reklam bütçesi ayıramadılar galiba, konuşan kimse yok.
Bazı oyunlar da böyle… içinizi yakıyor.
Outer Wilds OST - Traveler
Bu versiyonu da güzel.
Bu da kafayı sıyırmışlar için olan versiyonu.
Outer Wilds OST - Outer Wilds
Outer Wilds OST - 14.3 Billion Years
Outer Wilds OST - Timber Hearth
Outer Wilds OST - Main Title
Outer Wilds OST- Morning
Genel olarak oyunun müzikleri çok hoş. Bunlardan başka ufak gerilim sekanslarında çalanlar var. Oyun mecralarında da beğenilmiş, başarılı diyebiliriz. Oyunun kendisini de mutlaka bir gün oynamayı umuyorum.
Max Payne 3’te hava limanına vardığımızda çalan parça beni çok etkilemişti. Normalde Health grubunu dinlemem ama bu şarkının sözleri Max Payne’nin hayatına cuk oturuyor doğrusu. Unut bizi, hayatına devam et…
4 yaşında o televizyondan cızırtılı cızırtılı duyduğum ilk andan beri aşığım bu müziğe. Umarım ki ff7 gibi 8 remake de gelirde bu Julia konserini 4k izleme şerefine erişebilirim. Çünkü biliyorum ki gelirse baya cafcaflı bir sahne yaparlar orayı.
Ve tabii ki olmazsa olmaz For River.
Bunu da bırakayım;
Lost Ember’in oyunun huzurlu yapısıyla uyumlu, dinlendirici, tatlış müzikleri vardı. Özellikle “Your Light” mis gibi.
özellikle kitap okurken çok güzel oluyor bu tarz müzikler, bir kaç öneride bulunayım
Geralt Of Rivia- Marcin Przbylowicz
The Trail - Marcin Przbylowicz
Algir - Wardruna(dizi müziğidir ama tavsiye ederim)
God Of War - Bear McCreary
Peaks Pass - Bear McCreary
Bunları da ekleyeyim.
Bunca mesajda kimse Child of Light dememiş… Oyunu sırf müzik için açık bıraktıracak kadar güzeldir müzikleri, tavsiye ederim… Şöyle playlist:
Ben burada görünce hatırladım bu oyunun müzikleri muhteşemdi gerçekten de. Görselini de sevmiştim ama bana göre bir oyun olmadığı için yarım bıraktım. Platform olsaydı muhtemelen severek oynardım ama Bar dolsun. Saldır. Karşındakinin barını ateş böceğiyle yavaşlat mantığını bir türlü sevemedim. Türü sevenler bu oyunu genelde seviyor ama ne yazık ki bana göre değil.
Dinamikleri basitçe olsa da oyunların sanatsal yanında her yöne oynuyor oyun…
Müzikler zaten güzel, çizimlerin aktif bir suluboya tablo gibi olması inanılmaz ve oyundaki tüm diyaloglar bazı masallar gibi bir kafiye içerisinde(bir istisna ile ama o da bilinçli bir hamle)…
Bazı oyunları övmeye doyamıyorum bu da onlardan biri…
Detroit müzikleri de efsanedir.