Shingeki no Kyojin'in Final Bölümleri Yayınlanmaya Başladı

Kayıp Rıhtım'da tamamını okumak için: https://kayiprihtim.com/haberler/anime-cizgi/shingeki-no-kyojin-final-sezonu-basladi/

image

Shingeki no Kyojin final sezonu 2. kısım bölümleri yayınlanmaya başladı. Attack on Titan 4. sezon kalan bölümleri ile tamamlanıyor. Final sezonunun son yarısı Crunchyroll, Funimation ve Hulu’da gösterime girdi. Crunchyroll, diziyi dünya çapında 200’den fazla ülkeye sekiz dilde altyazılı olarak yayınlıyor. Funimation’ın eş zamanlı yayını Amerika Birleşik Devletleri, Kanada, Birleşik Krallık, İrlanda, Meksika, Brezilya, Kolombiya,… (DEVAMI…)

3 Beğeni

adına yaraşır görkemli, böyle bayağı müthiş ve mangayı okumayanların bekleyişine değen afili bir son yapacak bence ^-^

1 Beğeni

Benim fazla beklentim yok şahsen. Ve mangayı okuyanlar biliyor ki 12 bölüm yeterli değil. Modaya uyup final kısmı için film yapacaklar büyük ihtimal.

2 Beğeni

Umarım mangadan daha etkili ve güzel bir final izleriz.

Bu korkunç finali bekleyenlere hayal kırıklıklarını atlatmada başarılar dilerim.

manganın sonu serinin gidişatına göre gerçekten hayal kırıklığıydı. Ama başlangıcından beri takip ettiğim bir seri olduğu için animesi beklentiye neden olmuyor değil şimdi :))

Yorumlardan sonra benim beklenti bayağı düştü o kadar kötü mü yav. :confused:

Son yayınlanan paneller olmasa bence fena değil finali. Öte yandan tabii ki bayağı aceleye gelmiş bir sondu bence.

Bu arada bölümü izledim. Sonunda MAPPA şu güzelim animeye zamanını ayırmış. Bir Wit Studio değil tabii ama karakter çizimleri, titanlar, dövüş sahneleri, akış ve en önemlisi atmosferik müzikler… Sonunda be! En azından iyi bir animasyonla izleyeceğiz finali. Hatta final filminde döktürürler bence. Çok mutluyum. Sezonun önceki yarısı animasyon ve müzik açısından tam bir faciaydı.

Sahneler arası akıcılığı sağlamak ve hikaye bütünlüğü için ek sahneler koymuşlar ufak ufak. Çizimleri düzeltmişler, titanlar eskisi gibi saçma sapan değiller. Müzikler sahnelere çok uygun, eski AoT esintilerini hissediyorum. Openin ve ending’i hazırlamışlar bu sefer, geçen seferki gibi saçma sapan değiller. Bir de finale müdahale edip plot holeları gidermek için birkaç şey eklerlerse harika olur. Yapılmamış şey değil çünkü.

1 Beğeni

Ben de manga finalini sevenlerdenim. Varlığımız belli olsun diye yazmak istedim.

1 Beğeni
  1. sezonun 1. kısmını bitirdikten sonra dayanamamış, mangasını bitirmiştim…
    Aynı acıyı bir de anime izleyerek çekmek ister miyim bilemiyorum.
3 Beğeni

Yine de şu ana kadar yapılmış ve hikaye yönünden en doyurucu animelerden biri. Ne olursa olsun kredisi birçok izleyici için çok yüksek. Umarım olabildiğince iyi bir final olur.

Bu konuya nasıl vardığınızı rica etsem bizimle paylaşır mısınız? Gerçekten sizi haksız yargılamak istemiyorum.

1 Beğeni

Merhaba,
Benim veya bir başkasının yargılanmasını gerektirecek herhangi bir husus yok. Benim için kredisi yüksek ve özel bir anime, o yüzden bu şekilde bir görüş belirttim. Sizin için kötü bir animeyse kötü olduğunu belirtir geçersiniz.

2 Beğeni

Yok ben sizi yanlış anlamışım aot’nın toksik izleyicilerinden biri sandım sizi kusura bakmayın.

1 Beğeni

Bence ilk bölüm fena değildi ,anime genel olarak daha güzel gözüküyor animasyon olsun CGI olsun ama müzikler yetersizdi bence. Hikaye ise bence 4.sezonun ilk yarısından beri daha bi kötü hale geldi ve gidişat devam ediyor gibi. Kötü derken önceki sezonlara kıyasla yoksa hala daha pek çok animenin hikayesinden daha başarılı

Estağfurullah, kusur olarak algılamadım zaten. İyi akşamlar dilerim.

1 Beğeni

İlk üç sezona 10 puan vermiş biri olarak Aot’nin yeri benim için de özeldir. Çoğu kişi gibi ben de dayanamayıp mangasını okudum ve maalesef finalinde aynı tadı alamadım. Yine de benim için özel kalmaya devam edecek. Güzel bir serüvendi diyorum.

Shingeki no Kyojin: Final Chapter’ın 2 bölüm olacağı ve ilk bölümün 3 Mart 2023’de NHK üzerinden yayınlanacağı açıklandı. İkinci (ve final) bölümü için tarih verilmemiş olsa da 2023 bitmeden yayınlanacak.

Kaynak: ANN

2 Beğeni

Ya bu ne ya gıdım gıdım?Verin işte komple yok part 1 yok part 2…

1 Beğeni

Final Chapter Part 2 sonbahar 2023’de yayinlanacak.

1 Beğeni