John Steinbeck Gazap Üzümleri satıldı.
Alan Nevins ABD Tarihi ve Erol Özbilgen Bütün Yönleriyle Osmanlı satıldı.
Stephen King kitaplarını aldım arkadaştan. araya bayram girdi. bayramdan sonraki ilk iş gününde gönderdi. kitapların hepsi hasarsız ve çok iyi paketlenmişti. keyifli bir alışveriş oldu. Teşekkür ederim :)))
Rica ederim, iyi okumalar
Harlan Coben - Myron Bolitar seti satıldı.
Kitaplar elime bu sabah ulaştı. Güzel paketleme ve hızlı kargolama için teşekkür ederim.
Kitaplar anlatıldığı gibi temizler.
Merak edenler için kargo ücretini yazmak istiyorum.
Kitap sayısı ikiydi ama ikisi de biraz kalınca.
Toplam ağırlıkları 1.5 kg’ı biraz geçiyor. 9 lira ücret ödedim. Bence uygun fiyat
Cevabınız için teşekkür ederim, iyi okumalar. PTT kargo kitap kampanyası var çok uygun fiyattan gönderim yapılıyor. Mesela Stephen King Kitapları 15 kitap büyük bir koli İzmir’den Kayseri’ye 12 tl tuttu. Kitap diye belirtmek lazım tabi işlemden önce.
Konu ve fiyatlar günceldir.
Henüz satılmadı ise, Robert Galbraith’e ait 2 polisiye romanı almak isterim. (PTT kargo ile) İzmir’de oturuyorsanız, Kitapları elden de alabilirim.
Merhaba, dediğiniz kitaplar satılmadı, İzmir içi elden teslim olur.
Robert Galbraith polisiye 2 kitap satıldı.
Fiyatlarda son kez güncelleme yapıp fiyatlarda ciddi indirimler yaptım arkadaşlar, konu günceldir.
Sürü, 5 kitap polisiye set ve 1-2. Dünya Savaşları tarihleri satıldı. Satılan kitaplar ana mesajdan silindi.
Victor Hugo Sefiller satıldı.
Ali Çimen tarih seti satıldı.
Konu ve fiyatlar günceldir arkadaşlar. Konuyu kapatalım artık
Jean Christophe Grange seti satıldı.
Tekrar Merhaba, Kitaplarınızdan - İsveç Çetesi, Gece Avı ve Buzdaki Kız ile Eğer Jo Nebo serisini de Bölebilirseniz bu seri içinden de - Kardan Adam ve Kurtarıcı - Adlı 2 kitap dahil 5 kitabınızı Alabilirim. Teslimatı da Hafta İçinde, Daha Önce olduğu gibi Esbaş İstasyonunda yapabiliriz.Ne Dersiniz?
Merhaba, uzun zamandır takip ediyorum burayı. Grange kitaplarını kaçırdık beklerken. Eğer sizin için uygunsa Jo Nesbo, John Verdon ve Neil Gaiman kitaplarını ekim ayının ilk haftası alabilirim. 11 kitap.
Merhaba hocam, İsveç çetesi ve Buzdaki Kız serisi tamamdır ancak Jo Nesbo seriyi bozmuyorum malesef.