Sıfır Kitaplarımı Uygun Fiyata Satıyorum

Arkadaşlar merhaba, kitaplarım sıfır, hiç okunmamış, bandrollü, %100 orijinaldirler ve hepsini uygun fiyattan satıyorum. Kitaplar kesinlikle sıfırdır, hiçbirinde en ufak kapak hasarı, yırtık vs asla yoktur. Kondisyon olarak tam puan verilir hepsine. İzmir içi elden teslim edebilirim diğer illere özenle paketleyip kargolama yaparım. İlanları ayrı ayrı yazarlara göre set olarak koydum, tekli satış malesef yoktur. Kargo alıcıya aittir ve PTT Kargo kitap kampanyası ile çok uygun fiyattan gönderim yapılır.

1. Glenn Meade 4 Kitap Set - 40 TL

1. Margaret Atwood Nam-ı Diğer Grace - 15 TL

1. Sherlock Holmes Martı Yayınları Tam Set - 60 TL

1. Tess Gerritsen 5 Kitap - 80 TL

3 Beğeni

Kargo alıcıya mı ait?

Evet kargo alıcıya ait.

Modacruz vb uygulamalar üzerinden satışınız var mı?

Hayır, sahibindene ve letgoya koymuştum bazılarını.

Anladım, teşekkürler.

1 Beğeni

Bilim kurgu öyküleri ne karara satıldı acaba?

1 Beğeni

Hannibal Lecter serisi ve Umberto Eco ile beraber bir kitapsever arkadaşımız aldı, şimdi fiyat söylemem doğru olmaz, teşekkürler.

Dan Brown set hala satılık mıdır?

Evet satılıktır, satılan oldukça konuyu güncelliyorum.

Marhaba, Joseph Heller Madde 22 50.Yıl Özel Edisyonu ile ilgileniyorum hala stoklarında var mı?

Evet, 1 tane var zaten sadece

Konu yeni kitaplarla güncellendi

Umberto Eco’ları almak istiyorum fakat uygulama üzerinden olsa daha iyi olurdu.

Umberto Eco kitapları satıldı.

Aldığım setler sorunsuz elime ulaştı.Daha doğrusu izinde olduğum için iş arkadaşlarımın eline ulaştı,uygun bir zamanda resimlerini de atacağım buraya.Başlık sahibi kişiye teşekkür ettim ,buradan da etmiş olayım ,tekrardan teşekkürler.

1 Beğeni

rica ederim, iyi okumalar.

Konu yeni eklediğim kitaplarla güncellendi ve en son halini aldı. Elimdeki tüm sıfır kitapları eklemiş oldum. Kargo olarak PTT Kargonun kitap kampanyası var uygun fiyatla gönderim yapılıyor. Fiyatlar uygun tutulmuştur, çoklu alımlarda yardımcı olurum.

Joseph Heller Madde 22 satıldı.

Dan Brown seti satıldı.