Sinema Dünyası

2 Beğeni

3 Beğeni
8 Beğeni

1 Beğeni

Yerli bilimkurgu filmi An, 7 Haziran’da vizyona giriyormuş.

Kuantum mekaniği ve zaman ilişkisini ele alan bir konusu var. Filmde ise epilepsi üzerine araştırmalar yapan bir bilim insanının, zamanın lineer akmadığını ve aslında zamanı lineer olarak algılamamıza sebep olanın zihnimiz olduğunu keşfetmesini konu alıyor.

Umarım tatmin edici ve zeminini güzel oturttukları bir senaryosu vardır. Fragmanı beni pek etkilemedi ama aşağıya eklediğim röportaj videosu biraz merak uyandırdı diyebilirim :sweat_smile:

Aşağıdaki videoda aynı zamanda Kuantum Fiziği üzerine çektikleri bir belgeselin haberini de veriyorlar ve belgeselde Mete Atatüre gibi hocalarla çalışmışlar. (Filmden daha çok sevindim bu habere :dancer:) Filmden sonra belgesel de vizyona girecekmiş.

3 Beğeni

3 Beğeni

https://x.com/RottenTomatoes/status/1797662606880133246

Lütfen çok iyi ol. :face_holding_back_tears:

8 Beğeni
4 Beğeni

@Artorias fragman aşırı iyi gözüküyor. Umarım filmde iyi çıkar. İlk 2 film arasında bir melez film olacağını söyledi yönetmen bakalım.

2 Beğeni

Evet çok iyi duruyor bence de. Kronolojik olarak 1. ve 2. Filmin arasında geçiyor.

1 Beğeni

Özüne mi dönmüş yoksa teen slasher gibi bir şey mi olmuş tam anlayamadım. Evreni genişletmeyecek gibi duruyor. Son 1-2 yılda çok sağlam korku gerilim filmleri çıktı, Alien da bu trendden nasibini alsa tadından yenmez :popcorn:

1 Beğeni

Yine büyümüş çocuklar için bir hikaye, büyükler daha çok izleyecek. Hani şey gibi, çocuğa oyuncak alıp en çok kendisi oynaması gibi :slight_smile:

Bing Bong’u unutursak kalbimiz kurusun

1 Beğeni

Özüne dönüş gibi duruyor. Ben hiç korku filmi izlemem. Çocukluğumda izlediğim filmlerin devamını izliyorum. Alien, Pretador gibi. Son çıkan Predator filmi de çok iyiydi bence ama ne kadar korku sayılır emin değilim.

Korktuğumdan da değil de korku filmleri manasız geliyor bana. Oyun kısmında ise bayılırım. Film tarafında güzel, hoşuma gidecek bir film bulamamış da olabilirim. :man_shrugging:t2:

1 Beğeni
2 Beğeni
2 Beğeni

1 Beğeni
3 Beğeni

4 Beğeni

Hahah fragmandan Günther çıktı :smile: ( Bilmeyenler için, şutlanan Haas takım patronu ) Çekimleri bu kadar uzayınca tabi normal :joy: .

Filmin ismini F1 yaptıklarını dün duymuştum, acayip garipsemiştim. Şimdi afişte görünce daha da kötü geldi :smile: Eli yüzü düzgün ve tutarlı bir hikaye görme şansımız gittikçe düşüyor sanırım. Muhtemelen 2 saatlik bir F1 reklam filmi izleyeceğiz.

1 Beğeni

Teaser dediğiniz gibi duruyor. Yönetmenden ötürü güzel film olma ihtimali yüksek ancak uzayan çekimler 300M geçen bütçesi pek de ümit vermiyor şimdilik.

1 Beğeni