Sitem İçin Fikir İstiyorum

Merhaba arkadaşlar. Siteyle alakasız biliyorum ama Resmi Web Sitem yayında ve sitemde kitap yorumları, film yorumları, dizi yorumları, dizi tanıtımları, film tanıtımları VS şeklinde pek çok kategoride gönderiler paylaşıyorum.

Sitemin daha da büyüyüp pek çok kitleye erişebilmesi adına başka hangi konularda gönderi paylaşabilirim? Bana fikir verirseniz çok sevinirim.

Konu olarak çok dağılmamanızı tavsiye derim, farklı konularda yazmak yerine mevcut konularında daha çok yazı paylaşabilirsin. Daha geniş kitleye erişmek için sosyal medyada site tanıtımını yapabilirsin. Şuan sayfanızdaki Sosyal medya hesaplarım bağlantıları tag.tv diye bir hesaba yönlendiriliyor.

Ayrıca teknik olarak yapabilecekleriniz de var;
SEO (Arama Motoru Optimizasyonu) yapmanız lazım, bir SEO eklentisi kurup her başlık için başlık ve açıklama eklerseniz faydalı olur.
Siteniz şu an Google’da listelenmiyor, cerenoktay.com alan adından sadece 5 başlık var, sitenizin bir site haritasını oluşturup bunu Google Search Console’dan kayıt ettirebilirsiniz.
Sayfa bağlantılarını /?p=2391 şeklinde değil de /gonderi-ismi şeklinde oluşturursanız daha faydalı olur bulunabilirlik açısından.

1 Beğeni

Bu öneriler çok faydalı. Çok ama çok teşekkür ederim. Bağlantıları fark etmemiştim bile. :see_no_evil: