Sizce Hangi Harry Potter Karakteri Daha Kötüdür?

Bence Harry Potterin en kötü karakteri Bellatrix Lestrange. Eğer bu konuda bir karakterin ismi daha fazla bahsedilerse, bir dahakı sefer onun hakkında konuşacağız :slightly_smiling_face: :slightly_smiling_face:

7 Beğeni

Bence Voldemort :blush:

6 Beğeni

Bence net bir şekilde Umbridge. Okurken sinirden yumruğunu ısırtır insana. Sebebi de gerçek hayatta sıkça karşılaşılabilecek tipte bir kötü olması ve çoğumuzun okul, iş yeri veya devlet dairelerinde böyleleriyle geçmişte karşılaşmış olmamızdan kaynaklı. Gücünü mevkisinden aldığı için de elden bir şey gelmiyor, bir gün belasını bulmasını bekliyor anca insan.

17 Beğeni

Ben Voldemort diyordum.
Daha sonra Bellatrix ve Umbridge

7 Beğeni

Bence de öyle olmalı amma Bellatrix ne kadar insanı öldürüdüyü için böyle söyledim

5 Beğeni

Doğrudur, sizin yorumunuza cevap olarak yazmamıştım. Seriyi okumamın üzerinden yıllar geçti, detayları günden güne unutuyorum. Ona rağmen Umbridge’i çok iyi hatırlıyorum :grin: ben de o yüzden onu yazdım. İsteyen Ron Weasley bile yazabilir sonuçta, atış serbest.

5 Beğeni

Aynı zamanda sevgisizliğin veya sevginin çarpıtılmış halinin feci sonuçlara yol açabildiğine de tanık olduk. Mesela Dumbledor , sevgi namına hiçbir şey hissedemeyen Voldemort ’un aşk iksirinin etkisi sayesinde dünyaya geldiğinden şüpheleniyordu. Voldemort’un annesi Merope Graunt ’un, Amortentia iksirini kullanarak bir muggle olan ve iksirin etkisi geçtikten sonra onu terk eden Tom Riddle Sr.’ı kendisine aşık ettiği söyleniyordu. Zavallı kadın iksirin etkisi geçtikten sonra da Riddle’ın kendisine aşık kalmaya devam edeceğine inanıyordu ama işler pek öyle yürümemişti. Kalbi kırılan kadın, Tom’u doğurduktan kısa bir süre sonra da ölmüştü. Serinin büyük kötü adamını yaratanın da bir bakıma aşk iksiri.

Kaynak

Şimdi benim dünya görüşüme göre kötüler bilinçli olarak kötülükte saf tutanlar, bir de kendini onun içinde bulup iyi biri olma ihtimalleri kendi iradeleri dışında baltalananlar olarak ayrılabilir. İkinci kısım ilk kısımdan daha fazla fenalık etmiş olabilir. Ama bana kalırsa bir insanın bilinçli olarak kötü olması en fenası. Umbridge voldemort kadar kabiliyetli olsa o bilinçli kötülük ile bana kalırsa çok daha fazla fenalığa sebep olabilirdi.

Birini eleştirirken onunla aynı olanaklara sahip olup olmadığını tartmalı diyor muhteşem gatsby, olanakların insanı kötü biri haline getirmesi tamamen o kişinin iradesinden kaynaklanmadığı için benim gözümde tamamen kendi iradesi ile bile seve kötü olan, kötülüğü seçen biri daha kötüdür. Umbridge için benzer bi köken bilgim yok. Onun da benzer durumları varsa fikrim değişir. Ama şu an için beni kanser eden Umbridge diyorum.

7 Beğeni

Voldemort, Umbridge ve Bellatrix gibi kötüler en azından kötü olduğunu biliyoruz. Bence aralarında en iyisi Voldemort. Göz göze gelirsen sanki basiliks görmüş gibi ölürsün. :joy: Temiz iş, acı yok. Bellatrix denk gelirse işkence eder. Umbridge zaten gerçek hayattan alınmış bir karakter. Sen olayı anlayana kadar seni kullanır, tatlı sözlerle seni kandırır. İşine yaramadığı anda da senden kurtulmaya çalışır.

Bence en kötüsü Bartemius Crouch Junior. O kadar profesyonel ki Dumbledore’u bile aldatmayı başarır. Deli Göz Moody gibi en iyi seherbazı yenip yerine geçer. İnsanların içindeki iyiliği kullanır kendi avantajı yapar. “Namuslu insanları parmağında oynatmak çok kolaydır, Potter.” İş bittikten sonra ise hiç kimsenin haberi dahi olmaz.

7 Beğeni

Bundan hep şüphe etmişimdir, bana sanki Dumbledore yapılan tüm planlardan haberdarmış gibi geliyor, Draco’nun planında da aynı şey geçerli. Yani inanamıyorum, bir az garip ama hep öyle düşünmüşümdür.

6 Beğeni

Bencede Bellatrix işgence veriyor. Ancaq Voldemort sadece Avada kedavra diyor ve iş bitiyor
Fikrim değişti, bence kötü Bellatrixdi. Ancaq hem de onu seviyorum :heart_eyes:

6 Beğeni

Mesajları birleştirirsen daha iyi olur :wink:

Adını görmek bile nefret uyandırıyor.

6 Beğeni

Bence Voldemort daha kötüdür

3 Beğeni

Umbridge kesinlikle en kötü karakter. Yıllar oldu kitapları bitireli hala nefret ediyorum karakterden.
Voldemorta bile böyle bir tiksinme ya da nefret duymuyor insanlar. Ama Dolores. İyi gören kimseyi görmedim.

6 Beğeni

Voldemort ya… Başkası değil.

3 Beğeni

Belatrix’den nefret ediyorum. Neden? Çünkü Sirius’u o öldürdü!!! :rage: :rage: :rage:

4 Beğeni

Tabi Umbridge’in de ondan aşağı kalır yanı yok ama…

3 Beğeni

Voldemort ve Umbridge

3 Beğeni

Ve son olarak Bellatrix

3 Beğeni

Umbridge ve Voldermort

2 Beğeni

peter pettigrew çünkü bir insan düşmanına istediği kadar kötülük yapabilir . Bu onun hakkıdır.ama en yakın arkadaşına yapılan kötülük. Alçaklıktır

2 Beğeni