Son Aldığınız ve Sipariş Listenizdeki Kitaplar

Geçenki V for Vendetta Özel Edisyon mucizesinden sonra içime bir kurt düştü. Aradığım bir şey daha vardı. Puslu Kıtalar Atlası çizgi romanını bilen bilir, hiçbir yerde bulunmaz kendisi. Mart-2015 ve Nisan-2015 olmak üzere sadece iki defa basılmıştır. Sahaflarda ve ikinci el satış sitelerinde kapağı falan yamulmuş olanların fiyatları 100 liradan başlar. İletişim’e sorduğumda “yeni baskısı yapılmayacak” cevabı aldım. Yetmedi gidip çizer İlban Ertem’in kendisine instagramdan sordum, abi ne olacak bu çizgi roman basılmayacak mı bir daha diye, “Ben de bilmiyorum.” yanıtını aldım. Anlayacağınız kitap kaderine terk edilmişti. Ben de haftada bir falan online satış sitelerini “stok gelmiş midir acaba?” diyerek kontrol eden biri olarak umudumu yitirip bıraktım. Fakat geçen idefixte yoktan var olan V for Vendetta stoğundan sonra “Ulan belki?” diyerek siteleri son bir kez dolaşmaya başladım ve bkm’de “Sepete Ekle” butonunu görünce elim ayağım birbirine dolandı. Sonra tıpkı Vendetta’da yaptığım gibi inanmadım, “yok lan kolpadır bu” dedim. Çünkü bkm bunu yapıyor genelde. Stok olmayan kitapları varmış gibi gösterip siparişi verdikten sonra kendi kendine iptal + para iadesi gerçekleştiriyor idefix gibi. Ayrıca birkaç hafta önce hepsiburada’da stok olduğunu görüp bir heves almıştım fakat 2 hafta sonra stok hatası olmuş pardon deyip iptal ettikleri için güven problemlerim olmuştu :smile: Yine de aldım tabii ki, bkm mobilde 30 lira üstü kargo bedava olduğu için tek başına satın alıp (35 tl) bekledim. Bir zararım olamazdı, en fazla para iadesi alırdım. 2 gün sonra faturası kesilince “kesin çizgi roman diye kitabın kendisini yollayacak bu aveller, bir de iadesiyle uğraşacaz şimdi” dedim. Kargoya verilince “çizgi romanın kendisiyse bile çöpten ikinci el kopya bulmuşlardır, nerden bulacaklar sıfırını” dedim. Ve sonuç:

Sıfır, tertemiz. Hala inanılmaz. Hayatımın en güzel g*t oluşlarından biri. Ve hala da stok var. Almak isteyen arkadaşlar, sahafların eline düşmeden alıp bitirin bence bir an önce. Buyrun link. En sevmediğim sitelerden olsan da bu iyiliğini unutmayacağım bkm, teşekkürler.

Basit bir kitap alma anısını bu kadar sakız gibi uzatmama, destana çevirmeme rağmen buraya kadar okuduysan sana da teşekkürler :smile:

24 Beğeni