Konudaki gönderi sayısı yavaşlamalara ve hatalara sebep olduğu için temiz bir konudan muhabbete devam ediyoruz:
Daha bugün çoğunluğunu takasla edindiğim kitapların taptaze heyecanıyla açtığım bu başlığı hemen keyifle cevaplıyorum;
~Kafkaesk Öyküler
~Düşsel Konçerto
~Dümeni Yaratıcılığa Kırmak
~Niçin Diyalektik
~Hayvan Hakları
~Mao’nun Kültür İhtilali
~Yeryüzü Cennetleri Kurmak (Ütopyalar)
~Altı Varoluşçu Düşünür
~Villette
Genelde bir alışverişi ağırlıklı olarak kurgu bir alışverişi kurgu dışı yapmaya çalışıyorum o yüzden birdahaki alışverişte Türk Bilimkurgu yazarlarına yönelmeyi düşünüyorum.
Sizin bu aralar aklınızda olan veya elinizin gittiği kitaplar neler?
Bu başlığı sürekli yeni aldığımız kitapları ve isteğe bağlı onların icerikleriyle ilgili bilgileri paylaşmak için kullanabiliriz bence
Kuzgunun Gölgesi: İlk kitabını ortalıkta görürsem hemen atlayacağım fakat her yerde tükenivermiş, bu beni epey üzüyor… Bu üçlemenin dışında Dune da epey merak ettiğim bir kitap, bir sonraki kitap alışverişimde kesin alacaklarım arasındalar.
D&R’ın 9,90 TL kampanyası ve ücretsiz kargonun gazına gelip aldığım Ecel ile Bir Yeniçeri Hikayesi’ni es geçersek son aldığım kitaplar şunlarmış:
Öykü Yapım Çalışmaları
Küçük Paris Fena Öksürüyor
Pir-i Lezzet
Yaşamak
Suç ve Ceza (Hasan Ali Ediz çevirisi)
Ben Robot
Orada Bir Yerde
Kahramanın Sonsuz Yolculuğu
The Witcher Serisi
Büyücünün Kızı
Temiz Kağıdı
Sandman 4 - Sisler Mevsimi
Gerçi kitaplığımda okunmayı bekleyen epey bir kitap var ama bir sonraki siparişimde Kurtlarla Koşan Kadınlar’ı da almam lazım artık. Bunun dışında Emirhan Burak Aydın’ın Gözlemci Olarak Buradayız’ı yeni çıktı, o var listede. Bir de 400 sayfalık bir kitaba, çizgi roman dahi olsa 50 küsur lira verilebileceğine ikna edebilirsem kendimi V For Vendetta’yı almak istiyorum.
Dune benim de uzun zamandır listemde. Onu okumadikca bk seviyorum dediğimde kendimi yalancı hissediyorum ithaki kendini bu hallere düşürmeseydi keşke yazık
Ya o Değiştirilmiş Karbon’un konusu çok tanıdık geliyor. Sanki sürekli şöyle ya da böyle gözümüze sokulan bir materyalmiş, kullanılmaktan vadesi geçmiş konu gibi. Sadece bana öyle geliyor da olabilir gerçi ki, kesin öyledir
En son bu gazla verdiğim 6 kitaplık siparişin 4 kitabı 9,90’dı, onlar dışındaki ikisi geldi sadece. Diğerlerinin stoklarında olmadığını anlamaları da 1,5 ay kadar sürdü.
Birkaç saat önce aldığım Margaret Atwood imzalı Damızlık Kızın Öyküsü ile Ay Zalim Bir Sevgilidir, Yıldız Gemisi Askerleri ve Diren Direniş (Metis Ajanda). Epeydir kitap almıyordum, alsam da özgün dilinde yurtdışındaki sahaflardan sipariş veriyordum. E ama şimdi Atwood hanım imzalar da biz onu almaz mıydık
Alışveriş sonrası editi: Tahta kalemiyle bir stickera ‘Margaret Atwood’ yazıp yollamak nedir ya?! Kendimi kandırılmış hissediyorum Rıhtımlılar…
Artık fazla kitap almamaya çalışıyorum bunları son indirimden almıştım dayanamayıp. Sonraki alışverişim de sadece Güz Cumhuriyeti olacak. Kızıl Sefer’i okumak için onu bekliyordum