Ben de aynı kampanyayla güncele tamamladım şükür. Delidolu’ya yetişemiyordum.
Ben de tamamlayamadım aslında, 5 - 6 kitap daha var almam gereken.
Bir Disk Dünya okuyucusu daha eklenmiş. Türkiye’de satın alınıp desteklenmesi gereken güzel işlerden birisi. Son Kıta kitabını son siparişimde alıp çıkan bütün kitapları tamamladım. İlk kitabı da 2019 yılında okudum ama devamını getiremedim aksiliklerden dolayı. İlk kitabı tekrar okuyarak bir daha giriş yapacağım hayırlısıyla. Size de iyi okumalar şimdiden.
Not: Kitap fiyatlarını genelde aldıktan sonra pek takip etmem ama müthiş zamlanmış gözüküyor. Sepette %10 + 30 tl indirim ile 247 tl’ye geldiyse sepetin normal hali en az 300-310 tl arası olduğunu varsayıyorum. O fiyatlarda 2019 yılının başında serinin ilk 18 kitabını almıştım Babil’in %40 indiriminden.
Teşekkürler. Evet, dediğiniz aralıktaydı fiyat. Malesef kitaplarda çılgın zamlar var, bu fiyatlar iyi diye nitelendiriliyor artık…
Hocam bu seri aklımı bayağı bir karıştırıyor. Okuma sırası olarak gösterilen şemalardan hiçbir şey anlamıyorum. Şu an elimde büyünün rengi ve fantastik ışık var bunlar başlangıç için iyi midir?
Bu konunun ilk mesajında okuma listesi yer alıyor. İsterseniz 1’den başlayıp 41’e kadar gidebilirsiniz. İsterseniz de alt serileri (kitap isimlerinin yanında hangi seri oldukları yazıyor) ayrı ayrı kendi içinde okuyabilirsiniz. Büyünün Rengi ve Fantastik Işık zaten ilk 2 kitap olduğu için onlarla başlanabilir. Ondan sonra ya 3. kitap olan Eşit Haklar ile devam edersiniz ya da Büyünün Rengi serisi olan Sihirbazlar ve Kahramanlar alt serisinin diğer kitaplarına devam edersiniz. Tavsiyem ise sıralı gitme yönündedir. İyi okumalar.
Teşekkürler hocam…
Diskdünya serisiyle foruma girmesem belki yıllarca karşılaşmayacaktım. O kadar çok heves ettim ki iki kitabı sipariş ettim bu ay okuma listemi erteleyip başlayacağım hemen.
Modern’ler ciltli değil mi? Keşke numara koymasalarmış, geriye dönük kaç kitabı ciltli yapacaklar belli değil, numarasız olsa en azından eğreti durmazmış.
Evet Orwell’ler ciltli. Yalnız ne kitap olmuşlar öyle ya. Kalınları geriye dönük basarlarsa tam boyun fıtığı için ideal olur. Ağır kitaplar.
Sanırım İngilizce ve basımı çok güzelmiş iyi okumalar.( Paylasabileceginiz gorseller var mi içerisinden.)
Bilimkurgu Öykü Seçkisi 2020’de benim de bir öyküm var.
Hulki Aktunç toplu öykülerinin ikinci cildi maalesef bulunmuyordu. Bulduk şükür. Birinci cildini sipariş edebiliriz artık
Bu başlıkta sık gönderi yapanlar niye görünmüyor merak ettim ne kadar yazmışım @SJack
Büyük bir ihtimal cevap sayısında bir sınır var. Bu sınır aşılınca Sıkça Gönderenler kısmı pasif duruma düşüyor.
Aynen kitap fırsat başlığında da yokmuş.
Ne kadar battığımı yüzüme tokat gibi vuracaktı bu istatistik. Hayırlısı artık