Son Aldığınız ve Sipariş Listenizdeki Kitaplar

Teşekkürler.

İnsan Tsundoku Sendromuna yakalanmasın. İnanır mısın, Zaman Çarkı kitaplarını alabilmek için 5 gündür yemek yemiyorum. Artık akşam onları yerim😂

6 Beğeni

Charles Dickens’ların çevirilerini çok merak ettim, okuduktan sonra paylaşabilirseniz çok sevinirim.

Bu arada Thomas Harris’i okumayı da çok istemiştim ama onun da çevirisine kötü diyorlar, onlarla ilgili görüşlerinizi de alabilirim.

3 Beğeni

Yahnisi iyi oluyor diyorlar Zaman Çarkı’nın. Tavsiye ederim. :joy:

7 Beğeni

Şimdilik Dickens’lardan sadece Sinyalci’yi okudum. Çevirisi ne kötü ne de iyiydi. Zaten kısa iki hikayeden oluştuğu için çevirisi pek göze batmadı. İletişim’den de(Martin Chuzzlewit) kötü çeviri çıkacağını zannetmiyorum. Onların tek kötü yaptığı şey fiyatlandırma.

Thomas Harris’in alternatif bir baskısı olmadığı için(Sanırım çok önceleri Altın Kitaplar basmış.) çeviri iyi veya kötü diye düşünmeden direkt aldım. Okuduğum zaman detayları paylaşırım.

4 Beğeni

Zaten planlarınızda hata varmış. Eğer uzatılmazsa enpara kampanyası bu ay bitiyor :slight_smile:

2 Beğeni

Zaman çarkının 3. Kitabına başladın mı?

Uzatmışlar.

5 Beğeni

Kızıl Ejder ve Hannibal’in ön ve arka kapaklarının görsellerini atabilir misiniz rica etsem. Bir de fiyatları neydi acaba?

2 Beğeni

Evet, başladım. Onu da yavaş yavaş okuyorum. :slight_smile:

1 Beğeni

Bu kitapları İdefix 20. Yıl özel kampanyasından aldım. Nemesis %50 indirimliydi, artı ek indirimlerle birlikte ciltli kitapların tanesi 14 TL civarına geldi.

8 Beğeni

Acele etme zaten. Senle beraber okuyoruz bende 3. Kitaba başlayacağım haftaya

Çok iyi almışsınız. Ben 15 tl’ye Kızıl Ejder karton kapaklı almıştım. Keşke bekleseymişim.
İyi okumalar

2 Beğeni

Çağlayan yılmaz’ın kitaplarını okuyan var mı? Börü 1-2 vs.

Yavaş okuyorum zaten. :vulcan_salute:

1 Beğeni

Bu arada YKY’den Charles Dickens yeni baskısı bekleyen varsa boşuna beklemesin. Dilerim çevirilerin telifini İş Bankası almıştır da, yeni baskıları onlardan görürüz.

4 Beğeni

Bir arkadasim okudu. Dil bilgisi cehaletinden oturu bileklerini kesecekti. Her sayfada onlarca yazim hatasi. Yazar Turkceyi bilmeden yazmis, kimse okumadan kitap baskiya gitmis. Ha Turkceyi bilmeden Turk destani nasil yaziliyor… onu da cok anlamiyorum.

5 Beğeni

Çağlayan Yılmaz okuyan, akşam kokmuş çoraplarını yere atıp, TV karşısında elma soyarak, bir de onun yazdığı Börü, Söz bilmem neli asker dizileri izliyordur.

Bir de hayatta tutunacak bir dal arayıp milliyetçilik ideolojisine sığınan pala bıyıklı liseliler ve onların gelişmiş halleri olan yarmagül abiler.

3 Beğeni

Kızıl Ejder’i görünce bir an Pern serisi çağrışımı yaptı. İthaki’nin başlayıpta sadece 4 kitabını bastığı seri. (Ejder Uçuşu - Ejder Arayışı - Ejder Şarkısı - Beyaz Ejder)

Kelime hem komik hem düşündürücü :grin:

Kitapları çok fazla satmış bende acaba bu kadar güzel olan ,çekici gelen nedir diyerek merak içine düştüm

Ben okumaya çalışmıştım. Oh, beeee. Birisi sordu. Açıklıyorum: Okuduğum dönem ilk on beş sayfada 6 kere intihar etmeye çalıştım. Arkadaşlarım ve ailem beni kurtarmak için o kadar çaba harcamasalardı eğer on kez daha etme planım vardı. Üç numara olan gözlerim 4 numaraya çıktı. Hayatımda okuduğum -okuyamadığım- en berbat kitaptılar. Yazım hatasını bir kenara koyun on sayfada 3 mantık hatasıyla beni benden almıştır. Çok zor günlerdi…

6 Beğeni