Son Aldığınız ve Sipariş Listenizdeki Kitaplar

Kart bilgilerine ihtiyaçları yok iade için. Bankaya iade bildiriminde bulunurlar ödeme numarası ile banka yapar.

1 Beğeni

Şimdi aklıma daha çok yattı.

Şimdiden başlamışlar. :smiley: :smiley:

2 Beğeni

Bu forumdan bir arkadaştı :slight_smile: Onun en azından stok yapacağını düşünmüyorum. Gerçi sağlam indirim vs işleriyle uğraşırdı ama yine de sanmam :slight_smile:

Aynen çoğu kitabını indirimli sattı ben takip etmiştim.Demek ki Tolkieni değerli gördü ki bu fiyata koymuş,ama bkmde satışı var galiba bu kitabın.

Üstteki muhabbeti oku, tam da onu konuşuyorlardı. Bkm iptal etti siparişleri :slight_smile:

Ankara Dost Kitabevinde Anı-Biyografi bölümünde en alt rafta dün 1 adet gördüm Tolkien. İlk giden alsın :slightly_smiling_face: ben BKM’den aldığım için dün ellemedim…

1 Beğeni

Hahhaa görmemişim.:slight_smile: Valla yandınız şimdi 1 aya 200ü bulur alan alsın bence.

1 Beğeni

Valla pek takip edemiyorum her yeri. :smiley: 60 Liradan başlamış işte kitap bakalım daha ne kadar yükselecek. :smiley:

Peki bu kitabın tekrar baskısı olacak mı acaba? Yayınevine soruldu mu?

Bunun yada başka bir tükenen biyografinin sorulduğunu ve cevabın olumsuz olduğunu biliyorum. Ama cevap veren kişi çok işi bilmiyor da olabilir.

BKM’den çok ucuza kitaplar aldım :slight_smile:
şaka ,121 TL çekim vardı, onu indirim olarak toplam tutardan düştüler.

4 Beğeni

@alper
http://www.postkolik.com/pop-kultur/the-walking-deadin-16-yillik-macerasi-193-sayiyla-noktalandi

1 Beğeni

Kalan sayıları çevirirler umarım.

Hayırdır senin bir tepki çekme isteğin, taşlanma hevesin var gibi son günlerde :joy: Ben de diyorum bu fiyatlar ne :joy:

1 Beğeni

Hepsi çevirilir artık tam gaz çünkü sayı sollanmaya gidiyor.

1 Beğeni

Şaka olduğunu spoiler butonu içine alacaktım, ya mobilde farkına varılmazsa diye vazgeçtim :slight_smile:

1 Beğeni

Dün elime ulaşanlar :blush:
Direk Monstress ile başladım. @mit ’ nin dediği kadar varmış :smiling_face_with_three_hearts:

22 Beğeni

Çizgi roman okuru olarak mı değerlendirdiniz yoksa normal bir okur olarak mı?Çok iyi ise bende alacam.

1 Beğeni

Tolkien’in ikinci baskısını bekleyeceğiz o zaman. Neyse şu yeni Asimovlarımı da görücüye çıkarayım bari. :slight_smile: İkisi 34 TL.

9 Beğeni