Hepsiburada değişim yapmıyor bildiğim kadarıyla. İade alıyorlar, eğer 14 günlük süre geçmemiş ise…
2 dev cilde bölüp yapabilirler aslında boyu da 19,50/26 falan yaparsan gayet mümkün 
Bence kitapları karıştırdın. Herhalde harry Potter demek istemedin 
Geçen aylarda sormuştum Narnia’yı “Maalesef böyle bir gündemimiz yok” demişlerdi.
Söz konusu DK olunca beklentiyi sıfıra indirmek en mantıklısı.
Narnia Günküleri’ni İş Bankası bassaydı çok güzel olurdu. Doğan Egmont’un planlı bir yayın programı yok sanki…
Aslında seçeneklerde var değişim istiyorum şeklinde ama tutanak istiyor sistem.
Ben 6-7 ay öncede sormuştum sana verdikleri tarzda cevap vermişlerdi.Benimde en azından kısa vadede fazla umudum yok Narnia’dan.Böyle gibi bir eseri basmamak garip keşke @Faust 'un dediği gibi İş Bankası’nda olsaydı hakları,eminim çok sağlam bir baskı yaparlardı.Düşününce,forumda İş Bankası Yayınları Soru Hattı olsa gerçekten mükemmel olurdu
Laputa’da çalışıyor galiba :d
Şimdi bu kitapları çok ucuza bulup aldım diye gerisini tamamlamak için ne kadar uğraşacağım bakalım. 
Çalışıyor diyemem ama arası iyi 
Essex County’i nereden aldınız?
Bugün Monokl indiriminden
Kan izlerinin peşinde
Gizemler
Ölümsüz
kitaplarını aldım.
Burda var ama çok pahalı al ince kapak yeterli bence.
BKM’den Richard Dawkins - Ataların Hikayesi’ni aldım…
BKM 75 TL üzeri siparişlerde bir Zweig kitabı hediye ediyormuş. Ben Korku’yu seçtim. Ek olarak siteye birini üye yaparsanız 5 TL indirim veriyormuş 
Edessa Kitabevinden aldım. Normalde satış fiyatı 80 civarındaydı sanırım. Tükenen bir ürüne ve özel baskıya göre bana pahalı gelmedi. Ayrıca içinde ekstralar var diğer karton kapaklara göre tavsiye ederim.
Ayrıca, bu baskının içinde daha önce yayınlanmamış eskizler, tanıtım
çizimleri ve iki yeni hikaye de dahil olmak üzere 50 sayfadan fazla ilave
içerik bulunmaktadır.
İblis Savaşları ve Ejdergemileri çok zor olmaz ama Feist için Allah sabır versin.