Evet öyle, bir de imza günleri.
Kargo ücreti çok uygunmuş acaba hangi kartlara taksit imkanı var biliyor musunuz? Sitesini karıştırdım bulamadım.Kardeşimin kyk ziraat kartı var onunla taksitli alışveriş yapabileceğim bir yer arayışındayım da.
Cesur Yeni Dünya ve Klasik Bilimkurgu Öyküleri’ni D&R ikinci kitaba %50 indirimiyle aldım, diğerleri Idefix’ten.
Bu arada Büyünün Rengi’nin büyük katlanabilir haritasına bayıldım tüm yayınevleri haritaları bu şekilde verse keşke.
BKK serisinde çıkabilir mi acaba?
Taksit konusunu ödeme ekranında denemeniz lazım pek bilgim yok ama kitapyurdunda ki taksit imkanları fena değil.
Bu kitap 2004 de basılmış o yüzden seriye dahil edeceklerini sanmıyorum.
Kitap dışında aciliyet sırasında önceliği olan, almam gereken şeyler var ancak ne zaman bu siteye veya bu başlığa girsem, gaza gelip gidip kitap sipariş ediyorum. Pişman mıyım? Tabi ki de hayır. 
İyi okumalar dilerim şimdiden.
Toplamda 25kitap aldım nerden baksan 600 700 falan tuttu zannedersem. Pişman değilim ben de aynı şekilde. Bunlar benim askerlik öncesi son alımları dı. Geldiğimde de muhtemelen bi kaç ay elindekileri okumaya zaman ayıracağım
(diye kendimi teselli ediyorum)
Bu yıla ait bana en heyecan veren siparişim oldu.Gelince görsel paylaşır,içerikle ilgili yorumlarda bulunurum.
Asker ne zaman? 
Clive Pontig - Dünya Tarihi yine aynı fiyata inmiş…
Aralık 1de teslim olacağım 
18 mi ne de ben bordo bedelliyim
yılbaşında askerim 
anı isterük 
Hadi hayırlı olsun o zaman. “Bol bol vaktin olur kitap okursun” diyor herkes. 
@ali1234512 tabiki. Muhtemelen son bikaç ayda çarşı izinlerimde falan da olsa, telefon kullanırsam yazarım buralara. 
Soldakileri sahaftan, sağdakileri de D&Rdan aldım. 200 liraya tamamlayınca 50lira çek verdiler birşey bulamayınca bilimkurgu serisinden merak ettiklerimi aldım. Zaten ithaki ikinciye yüzde elliye dahildi. Fena olmadı hesaplamadım ama sandersonı saymazsak diğerleri baya indirimli geldi. Belki onlar da indirimli gelmiştir bilmiyorum 

Marie Lu bana hep Genç ergen yazarı gibi geliyordu ama 15lira görünce al ya nolacak dedim.
Dikenlikler Prensi’ni merak ediyorum. Neyi konu ediniyor? Kimlere hitap ediyor? Okuyan ve düşüncelerini aktarmak isteyen varsa bilgi verirse sevinirim.
Marie Lu Warcross’u ben beğendim. Genç ergen gibi hikayesi kabul ama yine de amatör iş değil. Okunur. Güzel bilimkurgumsu bişey 
Efsane’yi bilmiyorum ama.